Büyükşehir İşçisine Maaşlarda Mesai Şoku" PUANTAJDA YAZANI MAAŞA YANSITMADILAR!"

CHP’li Mersin Büyükşehir yönetiminin personeline uyguladığı zulüm her geçen gün artıyor. Son olarak maaşlarda mesai saatlerinin puantajda yazana göre değil,“kafalarına” göre yazılması büyük tepki çekti.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2022 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2022 22:29
https://www.bilginhaberci.com

Göreve geldiği günden bu güne kadar işçisine uyguladığı kıyım ve mobbingin dozunu arttıran CHP’li Büyükşehir yönetiminden şimdi de maaşlarda şok kesinti skandalı büyük tepki çekti.

Maaşlarını çekmek için bankaya geçen personeller, maaşlarındaki kesintiyle büyük şok yaşadı. Bazı işçilerin puantajlarında yazan mesai saatlerinin yarı yarıya hesaplanarak maaşlarına yansıtıldığı görüldü. Puantajlarında 33 saat yazan ancak maaş hesaplarında bazı işçilere 15-16 saat, bazı işçilere daha düşük mesai saati yazılarak maaşların ödendiği ortaya çıktı. Maaşlarındaki bu düşüşün de işçiler arasında büyük huzursuzluğa yol açtığı öne sürüldü.

"Mersin'de göreve geldiği günden bu yana işçilere uyguladığı mobbing ve işten çıkarmalarla gündemde olan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve yönetimi, şimdi de 2 yıldır mobbinge ve psikolojik şiddete maruz kalan kadın büro çalışanını, oturduğu sitenin önüne süpürgeli temizliğe verdi " başlıkları ile gündemden bir türlü artı puanla bir numaraya gelmiyor,gelemiyor .İddialara bakılırsa kafalar değişince garibanın ekmeğine de her geçengün daha büyük gölgeler düşüyor...