Ali Kıratlı Silifke’de “Vurdu Gol Oldu Kulaklar Fena Çınladı”

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı Silifke’de konuştu: “Kimden bahsettiğimi sizler de çok iyi biliyorsunuz. İsmini anmak istemiyorum ama bahsettiğim kişinin kim olduğunu biliyorsunuz. Ordumuza satılık diyenler,buralara hangi yüzle gelecek ki?”

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2023 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2023 18:24
https://www.bilginhaberci.com

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, seçim çalışmaları kapsamında Silifke ilçesini ziyaret etti. İlk olarak AK Parti Silifke İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kıratlı, burada yaptığı konuşmada CHP’ye yüklendi.

“ORDUMUZA SATILIK DİYENLER, BURALARA HANGİ YÜZLE GELECEK?”

CHP’ye sert sözlerle yüklenen Kıratlı, “Seçimden seçime buralara gelen, seçildikten sonra kendi partililerini dahi tanımayan bazı zihniyetler bugün buralara gelmeye çalışmış, ancak Silifke’mizin gerçek sahipleri bu şovmenlere gereken cevabı vermiştir. Şov peşinde olan bu zihniyetler güzide ilçemiz olan Silifke’ye en son, ülkemizi büyük yasa boğan orman yangınları esnasında gelmiştir. O geldiği günde de sosyal medya üzerinden çektiği videolarla burada şovunu yapıp gitmiştir. O günden sonra burada kendisini gören olmamıştır! Kimden bahsettiğimi sizler de çok iyi biliyorsunuz. İsmini anmak istemiyorum ama bahsettiğim kişinin kim olduğunu biliyorsunuz. Ordumuza satılık diyenler, buralara hangi yüzle gelecek ki?” şeklinde konuştu.

“TERÖR ÖRGÜTLERİNE KUCAK AÇANLAR, 15 MAYIS’I BEKLESİNLER”

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Terör örgütlerine kucak açan, yerli ve milli üretimlerimiz olan İHA ile SİHA’larımıza her fırsatta dil uzatan, partimizin artıklarıyla yol yürümeye çalışanların söylemleri laftan öteye gitmez. Teröristlerle birlikte hareket edip, şehit analarının yanlarına gidecek yüzü olmayanlar Mersin’de bol keseden atıp tutuyorlar. Tek bildikleri algı ve şov yapmak.”

“ONLAR SÖYLER, BİZ İSE İCRAAT YAPARIZ!”

“Buradan sizlere şunu belirtmek istiyorum. Algı yapmakta üzerlerine olmayan bu zihniyet, 15 Mayıs sabahı uyandıklarında tarihin tozlu sayfalarında kaybolacaklarını çok iyi biliyorlar. Mersinli hemşerilerim, seçim günü bu zihniyetlere gereken cevabı sandıkta verecektir. Size son olarak şunu söyleyeyim; onlar sadece söyler, biz ise icraat yaparız.