SON DAKİKA
Hava Durumu

3. Altınçağ Ödül Gecesi" Kadına ve Geleceğe" Adandı

Tv programcısı Gamze Görgen imzası ile 3. sü düzenlenen Altın çağ ödül gecesi Doramar Resort Aqua Tatil köyünde seçkin katılımcılarla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2022 00:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2022 00:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
3. Altınçağ Ödül Gecesi" Kadına ve Geleceğe" Adandı

"KADINA DEĞER İNSANLIĞA DEĞERDİR" sloganıyla yola çıkan bu gece, yeryüzünde yaşayan bütün kadınlara farkındalık yaratmak amacıyla düzenlendi

Mersin’in sanat, spor, siyaset, cemiyet ve iş dünyasından öne çıkan isimlerin ödül aldığı, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Altınçağ Ödül Töreni, Doramar Resort Aqua Tatil köyünde  gerçekleşti.

Ödül töreninde, Akdeniz Belediyesi’nin Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile imzaladığı protokolle mikro krediye ulaşan ve bu sayede yeni iş kuran veya mevcut işlerini büyüten kadınlar da katıldı. Duygularını paylaşan kadınlar, sağlanan destek sayesinde geleceğe çok daha emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a teşekkür ettiler.

Ödül töreninde Büyükiehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerinin kadın istihdamını ortaya koyan çalışmaları göz doldurdu.Sanatçı Murat Başaran ise sevilen şarkılarını sevenleri ile hep bir ağızdan söyleyerek coşku dolu bir gece yaşattı.Bu gecenin mimarı olan Tv ve Program yapımcısı Gamze Görgen'in ikinci kez anne olacağı haberi konuklara sevinç yaşattı. Gecenin finali ise evlilik yıl dönümleri olan GÖRGEN çiftinin pasta kesmesi ile son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.