SON DAKİKA
Hava Durumu

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Karaduvar'lı Balıkçıların Sorunlarını Dinledi

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Karaduvar Balıkçı Barınağı’nı ziyaret ederek, Akdeniz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Oktay Türetken ile Karaduvar Mahallesi Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Adnan Dengiz ile bir araya geldi, balıkçılar ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2022 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2022 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Karaduvar'lı Balıkçıların Sorunlarını Dinledi

Fen İşleri Müdürü Mehmet Bahar ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevinç Fındık’ın da katıldığı buluşmada kooperatif yetkilileri, balıkçı barınağının belli aralıklarla temizliğinin yapılmasını ayrıca liman sahasına yeni çöp konteynırı konulmasını talep etti.

“Proje hayata geçerse Karaduvar çok daha güzel olacak”

Mahalleyi ziyareti, talep ve sorunlarını dinlemesi nedeniyle Başkan Gültak’a teşekkür eden Karaduvar Mahalle Muhtarı Fikret Altan; “Sayın Başkanımız mahallemizi sık sık ziyaret ediyor. Bugün de bir takım istek ve şikâyetlerimizi dinlemeye geldi. Vatandaşları da dinledi, onların notlarını aldı. Gültak başkanımız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, bunu biliyoruz. Başkanımızın ayrıca bize futbol sahası sözü de vardı. Onun için ihaleye de çıkıyorlar. Barınağımızla ilgili Bakanlığın üzerinden proje vardı. O proje de hayata geçerse burası çok daha iyi olacak. En kısa zamanda gereken neyse Başkanımızın gerekeni yapacağına inanıyor, Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Resim önizlemesi

“Sorunlarımızın giderileceği sözünü aldık”

Mersin Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birlik Başkanı Oktay Türetken de; “Başkanımız Sayın Mustafa Gültak, bizleri ziyaret ederek Karaduvarlı balıkçılarımızın sorunlarını dinledi. Kendisinden bütün bu sorunları gidereceğinin sözünü aldık. Balıkçı Barınağı’nın ihalesi var, onunla da ilgili Bakanlığa gerekli girişimlerde bulunacak. Bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinlediği için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.