SON DAKİKA
Hava Durumu

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Kırsal Mahallelere Çıkarma Yaptı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ve muhtarlarla birlikte kırsal mahalleleri ziyaret etti. Başkan Gültak, Akdeniz’de değişim ve dönüşümün sürmesi için 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2023 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Akdeniz Belediye Başkanı  Gültak, Kırsal Mahallelere  Çıkarma Yaptı

Başkan Gültak ve beraberindeki heyetin yoğun ilgi gördüğü ve kurban kesilerek karşılandığı buluşmalarda, 1 gün içinde Demirhisar, Kürkçü, Aşağı ve Yukarı Burhan, Yanpar, Parmakkurdu, Puğkaracadağ, Hebilli, Esenli, Iğdır, Akdam ve Bekirde mahalleleri ziyaret edildi. Heyet; Akdeniz’in tarımsal üretiminin ağırlıkta olduğu mahallelerde üreticilerle de bir araya geldi. Başkan Gültak, mahalle ziyaretlerinde küçük çocukları da unutmayıp hediyelerle onları sevindirdi.

Akdeniz’in değişimi; hizmet, proje ve yatırımların sürmesi için destek istedi

Her mahallede vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak; göreve geldiği 4 yılda Akdeniz’i değiştiren hizmet ve projeleri özetledi. “Yakın geçmişte terör, sokak olayları ve uyuşturucu ile gündeme gelen Akdeniz’de artık barış, kardeşlik, huzur ve hoşgörü hâkim” diyen Başkan Gültak; “Akdeniz’de birilerinin hayalini dahi kuramayacağı hizmet, proje ve yatırımlar getirdik.

Başta Çay ve Barış mahalleleri kentsel dönüşüm projeleri, spora yönelik yatırımlar, üniversiteye hazırlanan gençlerimiz için ücretsiz etüt merkezi olmak üzere, Akdeniz’i dönüştüren ve geleceğe hazırlayan hizmet ve projelere imza attık. Kadınları farklı illerimizde günübirlik gezilere götürüyoruz.

Elbette bu hizmetler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri sayesinde gerçekleşti. Akdeniz’in dönüşümünün sürmesi ve siz değerli vatandaşlarımıza hak ettiğiniz hizmetleri ve kent yaşamını sunabilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu anlamda 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde en doğru kararı vereceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Mersin’in tüm sorunlarına hâkimim”

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali Kıratlı da mahalle sakinlerine hitabında, gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccüh nedeniyle şükranlarını sundu. Türkiye’nin değişimi ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için AK Parti iktidarının sürmesi gerektiğinin altını çizen Kıratlı; “Bensizlerden biriyim; bir Yörük evladı, sizler gibi bir çiftçi ve üreticiyim. Dolayısıyla Mersin’in bütün sorun ve sıkıntılarına hâkimim ve 7/24 sizlerin hizmetinde olacağım. İnsanlarımız arasında asla ayırım yapmayacağız. Mersin olarak çok şanslıyız. Sayın Bakanımız ile birlikte mega projelerimize başlayarak ülkemizde olduğu gibi Mersin’de de şahlanış dönemimiz başlıyor.

Bu vesileyle, ülkemizin en önemli seçimlerinden birinin yapılacağı 14 Mayıs’ta; sizlerden biri, içinizden biri olarak desteklerinizi bekliyorum. 15 Mayıs sabahından itibaren de durmadan, yorulmadan projelerimizi hayata geçireceğiz ve Mersin için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.