SON DAKİKA
Hava Durumu

Akdeniz Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine öğrenim desteğinde başvurular başladı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; üniversitelerin 4 yıllık lisans ile 2 yıllık önlisans bölümlerini kazanan öğrencilere sağladıkları eğitim desteğinde ilk taksitlerin banka hesaplarına yatırıldığı müjdesini verdi. Eğitim desteğinden 314’ü lisans; 219’u da önlisans olmak üzere toplam 533 Akdenizli öğrenci faydalanacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Akdeniz Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine öğrenim desteğinde başvurular başladı

Akdeniz Belediye Meclisi’nin geçen yıl Ekim ayında oybirliği ile aldığı bir kararla, üniversitelerin 4 yıllık lisans ve 2 yıllık önlisans bölümlerini kazanan gençlere eğitim desteği sağlanması kararlaştırılmıştı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz ilçesinde ikamet edip, üniversite kazanan öğrencilere sağladıkları eğitim desteğinin ilk taksitlerinin, bugün itibariyle banka hesaplarına yatırıldığını açıkladı.

Başkan Gültak; “Tüm eğitim hayatınızda başarılar diliyorum”

Başkan Gültak; “Üniversitelerin 4 yıllık bölümünü kazanan toplam 314 öğrencimize sağlayacağımız 2 bin 300 TL’lik eğitim desteğinin ilk taksiti olan 750 TL; 2 yıllık bölüm kazanan toplam 219 öğrencimize sağlayacağımız bin 300 TL’lik desteğin ilk taksiti olan 650 TL. bugün itibariyle banka hesaplarına yatırıldı. Bu desteği sağlıkla, afiyetle ve güzellikle harcamanızı diliyor, eğitim hayatınızda başarılar temenni ediyorum” dedi.

Kalan destek ödemeleri, ilerleyen günlerde yapılacak

Öte yandan; Akdeniz Belediyesi’nin lisans öğrencilerine sağlayacağı olan 2 bin 300 TL tutarındaki eğitim desteği 3 taksit halinde (750+750+800 TL şeklinde); önlisans öğrencilerine sağlayacağı bin 300 TL’lik eğitim desteği de 2 taksit halinde (650+650 TL şeklinde) banka hesap kartlarına yatırılacak. Akdeniz Belediyesi’nin sağladığı eğitim desteğine başvuran ancak banka hesap kartlarını henüz almayan 9 üniversite öğrencisinin de olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.