SON DAKİKA
Hava Durumu

AKDENİZ BELEDİYESİ ÜRETİYOR YENİLİYOR TASARRUF SAĞLIYOR

Akdeniz Belediyesi, adeta bir fabrika gibi çalışan teknik birimler ve makine ikmal sahasında birçok araç ve gereci tamir edip yeniden hizmete sunuyor; ayrıca farklı hizmet birimleri için de ihtiyaca göre ürün ve malzemeler üretiyor. Bu sayede Akdeniz Belediyesi büyük bir maliyet kaleminden tasarruf elde ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2022 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2022 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AKDENİZ BELEDİYESİ ÜRETİYOR YENİLİYOR TASARRUF SAĞLIYOR

Her türlü araç, gereç ve makine tamir ediliyor

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ın talimatları doğrultusunda; israfı önlemek ve belediye kaynaklarının çok daha verimli ve etkin kullanılmasını sağlamak amacıyla ekipler aralıksız çalışıyor ve üretiyor. Belediyenin hizmet birimlerine ait kepçe, silindir veya kovalı araç gibi ağır iş makineleri, ayrıca kamyon, otobüs ve midibüsler ile çeşitli araç, gereç ve ekipmanlar, makine ikmal sahasında bulunan ve her biri alanında uzman teknik ekiplerce önce tamir edilip yenileniyor, ardından tekrar hizmete sunuluyor.

Atölyelerde üretim ve yenileme aralıksız sürüyor

Zaman içinde yıpranıp zarar gören büyük veya küçük çöp konteynırları da saha içerisindeki atölyede tadilattan geçirilip tekrar hizmete sunuluyor. Kendi personeli ve sahip olduğu teknik imkânlarıyla yaptığı bu tamir ve yenileme sayesinde Akdeniz Belediyesi, ciddi bir maliyet kaleminden tasarruf elde ediyor.

Aralıksız gerçekleşen tüm bu üretim ve yenileme çalışmalarının yanında, saha içerisinde çeşitli kaynak işleri ile birlikte eskiyen veya zarar gören belediyeye ait kapı ve pencereler, korkuluk ve çatılar, tabelalar, raket, billboard ve daha birçok malzeme de yenileniyor ve yeniden kullanıma hazır hale getiriliyor.

Mobilya atölyesi de üretiyor, yeniliyor

Ekipler, belediyenin yine makine ikmal sahasında bulunan mobilya atölyesinde de aralıksız üretim yaparak parkların bank ve kamelya ihtiyacını; ayrıca okul, cami, Kur’an kurslarının, kitaplık, dolap ve kapı gibi mobilya ihtiyaçlarını karşılıyor, bu binaların boyama işlerini de yaparak yapıları tamamen yeniliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.