SON DAKİKA
Hava Durumu

Akdeniz’in Cadde ve Sokakları Karış Karış Temizlendi

Bu yılki teması 'Sıfır Atık' olarak belirlenen “Türkiye Çevre Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, Akdeniz Belediyesi ile Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim ve Gençlik Derneği işbirliğinde, kent merkezinde cadde ve sokak temizliği yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2022 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2022 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Akdeniz’in Cadde ve Sokakları Karış Karış Temizlendi

Akdeniz Belediyesi’nin; “1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası” kutlamaları kapsamında, bu yıl “Dünya Ortak Evimiz, Sıfır Atık Geleceğimiz” sloganıyla organize edilen etkinlikleri devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli ile Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim ve Gençlik Derneği işbirliğinde, merkez mahallerin cadde ve sokakları karış karış gezilerek kapsamlı bir temizlik yapıldı. Belediye binası önünde buluşarak ardından cadde ve sokaklara dağılan dernek üyesi öğrenciler ile belediye personelinin dakikalar boyunca topladığı poşetler dolusu atıklar ve çöpler, belediyenin çöp taksilerine yüklenip mahallelerden çıkarıldı.

Akdeniz’de, doğal çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam çevrelerinin oluşturulması ve iklim değişikliği ile mücadele konularında çevre bilincinin ve bu konulardaki farkındalığın artırılması amacıyla etkinlik ve hizmetler devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.