SON DAKİKA
Hava Durumu

AKDENİZ ÜRETİYOR, YENİLİYOR, KAZANIYOR

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'ın talimatları doğrultusunda israfın önüne geçmek ve belediye kaynaklarının daha verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla ekipler, ilçede bulunan park ve bahçeler ile yeşil alanlar için bank, kamelya, çöp kutusu üretimi, oyun ve spor gruplarının bakım-onarım işlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2022 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2022 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AKDENİZ  ÜRETİYOR, YENİLİYOR, KAZANIYOR

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisindeki park ve yeşil alanların bakım, onarım, boyama ve budama çalışmaları, oyun ve spor grupları ile çöp kutularının montajına aralıksız devam ediyor.

"ÜRETTİKÇE CİDDİ BİR MALİYET KALEMİNDEN KURTULUYORUZ"

Gerek vatandaşlardan gelen şikayetler gerekse ekiplerin sahada yaptığı incelemeler neticesinde bank, kamelya, çöp kutuları bulundukları yerlerden alınıp, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait fidanlıktaki atölyelerde yenileniyor. İhtiyaç durumunda belli noktalar için de usta ellerin emeği ile yeniden üretimi sağlanıyor. Ekipler üretip yeniledikçe, belediye ciddi bir maliyet kaleminden de kurtulmuş oluyor.

"ÜRETEN BELEDİYECİLİK MODELİ İLE YOLA DEVAM..."

Üreten belediyecilik modeli ile yola devam ettiklerini dile getiren Başkan Mustafa Gültak, "İstisnasız tüm birimlerimiz gece gündüz demeden çalışıp, üretiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzdeki görevli arkadaşlarımız da belediyemize ait atölyelerde azami verim alınacak şekilde çaba sarf edip gerek yeşil alanlar için bank, kamelya, çöp kutusu üretimini gerekse oyun ve spor gruplarının bakım-onarım işlerinin planlı bir şekilde yürütülmesini sağlıyor" ifadelerini kullandı.

"MESAİ ARKADAŞLARIMIN HER BİRİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan Mustafa Gültak, "Üretmek, yenilemek ve dönüştürmek önemli meziyetler. Bu sürecin en başından en sonuna kadar mesai arkadaşlarımın her birinin alın teri ve emeği var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların sayesinde birçok masraf ve gider kaleminden kurtulmuş oluyoruz. Belediyemiz ne kadar rahat nefes alırsa Akdeniz de yeni yatırımlar için daha hızlı yol almış olur" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.