SON DAKİKA
Hava Durumu

Atsız Afşin Yılmaz “Sağlık Çalışanlarımızla Gurur Duyuyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 21:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Atsız Afşin Yılmaz “Sağlık Çalışanlarımızla Gurur Duyuyoruz”

Ülkemizin dört bir yanında fedakârca görev yapan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayan Başkan Yılmaz; “Kahramanlar sadece hikâyelerde olmaz. Bizler, sağlık çalışanlarımızın pandemi sürecinde ve deprem felaketinin ardından sabırla, fedakârlıkla verdikleri mücadeleye hep birlikte şahit olduk. Sağlık ordumuzun tüm kahramanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

“Sağlık Kahramanlarını Unutmayacağız”

Başkan Yılmaz,  pandemi döneminde yaşamını yitiren sağlık çalışanlarını anmak amacıyla Sağlık Kahramanları Parkı’nı inşa ederek, sağlık ordusuna ithaf ettiklerini de söyledi.

Korukent Mahallesi’nde kente kazandırdıkları parkta; bir kadın ve bir erkek doktorun büstü ile koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren sağlık çalışanlarının kaidelerinin yer aldığını belirten Başkan Yılmaz; “Salgınla mücadelede hayatını kaybeden sağlık kahramanlarımızın anısını yaşatmak amacıyla Sağlık Kahramanları Anıt Parkımızı, 2021 yılında kentimize kazandırdık. Milletimizin, devletimizin, toplumumuzun sağlık çalışanlarımıza olan minnettarlığının bir nişanesi olsun istedik. Bu anıt park sadece Toroslar’ın değil, sadece Mersin’in değil, Türkiye’nin her köşesinde görev yapan tüm sağlık kahramanlarınındır” ifadelerini kullandı.

Türk Milleti’nin bugüne kadar birçok badirenin üstesinden el birliğiyle geldiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin yaralarını da devlet millet el ele büyük bir seferberlikle sarıyoruz. Depremin hemen ardından afet bölgelerine giderek depremzede kardeşlerimize umut olan sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, görev başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.