SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN GÜLTAK: “AKDENİZ SEVDAMIZ HİÇBİR ZAMAN BİTMEYECEK”

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, “14 Şubat Sevgililer Günü” dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Sevgi emektir; sabırdır; hayattır; sevgi Akdeniz’dir. Bizim Akdeniz sevdamız da hiçbir zaman bitmeyecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2022 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2022 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BAŞKAN GÜLTAK:  “AKDENİZ SEVDAMIZ HİÇBİR ZAMAN BİTMEYECEK”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “14 Şubat Sevgililer Günü” dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Gültak; “Birine, bir yere, bir şeye emekle, aşkla bağlı olduğunuz zaman ona verebileceğiniz en büyük değer sevgidir. Bizler de her bir köşesine emek verdiğimiz adeta aşkla bağlandığımız, sevdamız Akdeniz için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mesajında; vatandaşlardan aldığı kuvvetle Akdeniz’i daha ileri noktalara taşıyacaklarını dile getiren Başkan Gültak, “Kentimiz, geleceğe güvenle bakan gençlerin, her köşesinde huzur bulan kadınların, gözleri ve kalplerinde mutluluk olan çocuklarımızın kenti olacaktır. Akdeniz’de artık huzur, barış ve hoşgörü hepimizin ortak dili haline gelmiştir” dedi.

“Sevgi ikliminin, kardeşlik ve kardeşlik hukukunun ilçemizde hâkim kılınması hepimizin emeğinin sonucudur” ifadesini kullanan Başkan Gültak; mesajını şöyle sonlandırdı; “Bizler, yürekten bağlı olduğumuz Akdeniz, Mersin ve halkımız için hiç yılmadan ve yorulmadan çalışmaya, üretmeye, değişim ve dönüşüme devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm dünyada barışın hüküm sürdüğü, gözyaşından ve acıdan uzak günler diliyor, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün tüm kalplere sevgi ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.