SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN GÜLTAK ENGELLİ KEDİYİ MİSAFİR ETTİ

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 17 Şubat Dünya Kediler Günü dolayısıyla hayvan sever Yasemin Açık ve engelli kedisi Pilav'ı ağırladı. Başkan Gültak, evinde onlarca yaralı sokak hayvanın bakımını sağlayıp sahip çıkan Açık'a plaket takdim edip, hediye verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2022 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2022 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BAŞKAN GÜLTAK ENGELLİ KEDİYİ MİSAFİR ETTİ

Özellikle sokakta yaşayan yardıma muhtaç hayvanlara olan desteği ve ilgisi ile bilinen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 17 Şubat Dünya Kediler Günü dolayısıyla sokak hayvanlarından sorumlu belediye personeli Sevil Kumaş, hayvan sever Yasemin Açık ve engelli kedisini ağırladı. Çeşitli sebeplerle 90'ın üzerinde yardıma gereksinim duyan kedi ve köpeklerin bakımını üstlenen Yasemin Açık, desteklerinden dolayı Başkan Gültak'a teşekkür etti.

Başkan Mustafa Gültak ise engelli kedi Pilav ile yakından ilgilendi. Akdeniz’de yaşayan tüm canlıları önemsediğine vurgu yapan Başkan Gültak, "Başta sokakta yaşayan canlarımız olmak üzere yardıma ihtiyaç duyan tüm hayvanlarımız ile yakından ilgilenmeye gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana barınmaları adına ilçemizdeki belli noktalara kulübeler yerleştiriyor, periyodik olarak canlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Bu anlamda hedefimiz can dostlarımızla birlikte herkes için yaşanabilir bir Akdeniz yaratmaktır" diye konuştu.

Akdeniz ilçemiz başta olmak üzere kentimizi de ortak paylaştığımız can dostlarımızın yaşam hakkını önemsiyor, gereksinime muhtaç canlılarımıza bir ses bir nefes olmak için çaba sarf ediyoruz. Günün anlamına binaen tüm vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Gültak, ziyaret sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirip, hayvan sever Yasemin Açık'a teşekkür plaketi takdim etti. Mustafa Gültak ayrıca engelli kediye mama, mama kabı ve kedi yatağı hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.