SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Gültak, Muay Thai Gecesine Katıldı

Başkan Gültak, Akdeniz Belediyesi’nin de destekçileri arasında olduğu “Fikri Arıcan 2’nci Fight Night Muay Thai Uluslararası Dövüş Organizasyonuna” katılarak sporcuların kupa ve madalya heyecanına ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2022 06:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2022 06:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Başkan Gültak, Muay Thai Gecesine Katıldı

Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan organizasyonda ringe çıkan Muay Thai sporcularına başarılar dileyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, göreve geldikleri günden itibaren spora ve sporcuya büyük önem verdiklerinin altını çizdi, Akdeniz’e onlarca yeni tesis kazandırırken, mevcut tesisleri de yenileyip sporcuların ve sporsever vatandaşların hizmetine açtıklarını ifade etti. Başkan Yardımcısı Onur Eryılmaz Gümüştok’un da katıldığı etkinlikte Başkan Gültak, uluslararası organizasyon nedeniyle Milli Sporcu Fikri Arıcan’a, müsabakalara katılan Muay Thai sporcuları ve sporseverlere teşekkür etti.

“Akdeniz, artık sporla anılıyor”

Yakın geçmişte istenmeyen olaylarla gündeme gelen Akdeniz’in, bugün ise festivallerle kültür, sanat ve sporla anıldığının altını çizen Başkan Gültak; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ve Spor Toto Teşkilatı’nın katkılarıyla bugüne kadar olmayan birçok spor tesisini Akdeniz’de hayata geçirdik, ilçemize ve vatandaşlarımıza kazandırdık. Ayrıca birçok milli sporcumuzu da kulübümüz bünyesine katarak Avrupa ve dünya şampiyonlukları elde ettik. Akdeniz artık kardeşlikle, muhabbetle, sevgiyle, sporla, gençlerimiz ve kadınlarımızla çok daha farklı kulvarlara girdi. Akdeniz’de değişim ve dönüşüm devam edecek. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ringe çıkacak sporcularımıza ve hakemlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.