SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN GÜLTAK'TAN BANKA PROMOSYONU MÜJDESİ

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, maaş promosyonu anlaşması kapsamında, belediye şirketine bağlı olan 700 personele, ilgili banka tarafından 4 bin TL ödeme yapılacağı müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2021 00:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 00:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BAŞKAN GÜLTAK'TAN BANKA PROMOSYONU MÜJDESİ

Akdeniz Belediyesi Personel A.Ş. ile maaş ödemesinin yapılacağı banka arasında şirket çalışanları için maaş promosyon anlaşması imzalandı. Buna göre belediye şirketine bağlı 700 personele Haziran ayı içerisinde kişi başı 4 bin TL nakit ödeme yapılacak.

Gültak; "Personel, masraflardan muaf olacak"

Konuya ilişkin açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, "Bu anlaşmanın personellerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Ödemeler bu ay içerisinde çalışanlarımızın hesaplarına yatırılacaktır. 4 yıllık anlaşma kapsamında şirket personellerimiz, bankacılık işlemlerinden doğan yıllık kart ücreti, havale ya da EFT gibi masraflardan da muaf olacaktır" ifadelerini kullandı.

"Emeği geçen temsilcilere teşekkür ediyorum"

Başkan Gültak; göreve geldiklerinden ilk günden bu yana her daim işçilerin çıkarları doğrultusunda hareket ettiklerine vurgu yaparak; "Belediyemizdeki her bir çalışanın haklarını savunma noktasında elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Maaş promosyonları konusunda da uzun pazarlıklar sonucu en yüksek rakamı veren banka ile anlaşmamızı sağladık. Umuyorum ki mesai arkadaşlarım, Akdeniz halkı için verdikleri çabalar noktasında daha da motive olacaklardır. Böyle bir mutabakatın sağlanmasında emeği geçen belediye, sendika ve banka temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.