SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nda Düzenlenen Bayramlaşma Törenine Katıldı, Partililerle Bayramlaştı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Kurban Bayramı dolayısıyla partililerle bir araya gelen ve bayramlarını kutlayan Başkan Seçer, “Hepimiz bir aileyiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2022 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2022 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Başkan Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nda Düzenlenen  Bayramlaşma Törenine Katıldı, Partililerle Bayramlaştı

Seçer, İl Başkanı’nın, milletvekillerinin ve ilçe başkanlarının kamuoyundan, toplumdan ve sahadan aldıkları geri dönüşleri kendilerine aktardıklarından söz ederek, “Mutlulukla ifade edeyim ki; bugüne kadar bizden bahsetmeyen sokaklar, haneler, köyler Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarının hizmetlerinden bahsetmeye başladı” diye konuştu. Bütün kesimlerin belediye başkanı olduğunu vurgulayan Seçer, “Biz halkımızın emrindeyiz. Hep beraber çok daha güzel günler bizi bekliyor” ifadelerini kullandı. 

Seçer: “Hepimiz bir aileyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine; Başkan Seçer, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ile Cengiz Gökçel, CHP Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Herkesin Kurban Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Seçer,  “Hepimiz bir aileyiz. Siyasette, bütün partilerde olduğu gibi partimizde de görevler geçicidir. Bugün bizler bu görevlerdeyiz, yarın bayrağı teslim alacak başka arkadaşlarımız olacak. Bu bayram, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmadığı son Kurban Bayramı olacak. Bunu canı gönülden söylüyorum. İktidarda olduğu ilk Kurban Bayramı’nı da, 2023 yılında beraberce kutlayacağız” dedi.

Resim önizlemesi

“Genel iktidarın yolunu, yerel iktidarlar açacak”

Genel iktidarın yolunu, yerel yönetimlerin başarılarının açacağını ifade eden Başkan Seçer, “Yerel seçimlerden önce dedik ki; ‘Türkiye'de başta Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere, en önemli belediyelerden İstanbul’u, Ankara'yı, Adana’yı, Mersin'i, Antalya'yı ve Cumhuriyet Halk Partili olmayan diğer belediyeleri de kazanalım. Nasıl belediyecilik yapılır, nasıl hizmet yapılır topluma gösterelim. Daha sonra genel seçimlere gittiğimizde, göstereceğimiz bir örneğimiz olur.’ Sayın Genel Başkanımız biz birçok ili kazanacağız dediğinde, isimleriyle tek tek saydığında herkes Sayın Genel Başkanımıza alaycı tebessüm etmişlerdi. Fakat Cumhuriyet Halk Partisi ve beraber yol yürüdüğü Millet İttifakı’nın çabalarıyla, Türkiye'de Millet İttifakı yerel iktidarı kazandı. Şimdi Mersin'de Mersinliler memnun mu?” diye sordu ve partililerden alkışlar eşliğinde “Evet” yanıtını aldı.

“Bizden bahsetmeyen sokaklar, haneler, köyler CHP’li belediye başkanlarının hizmetlerinden bahsetmeye başladı”

Başkan Seçer; İl Başkanı’nın, milletvekillerinin ve ilçe başkanlarının kamuoyundan, toplumdan ve sahadan aldıkları geri dönüşleri kendilerine aktardıklarından söz ederek, “Kaç gündür Anamur'da, Gülnar’da, Mut’ta, her tarafta gezdiler. Orada gördüklerini bize aktardılar. Eksiklerimizi de gördük. Daha iyi ne yapabiliriz baktık. Ama mutlulukla ifade edeyim ki, bugüne kadar bizden bahsetmeyen sokaklar, haneler, köyler Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarının hizmetlerinden bahsetmeye başladı. Bir genel seçime gireceğiz. Çok yakın bir süre sonra, Türkiye seçim havasına bürünecek. Biz bir siyasi kurumuz, biz bir siyasi kurumun misyonerleri, görevlileriyiz. Bir kere bunu hakkıyla yerine getireceğiz. Seçim zamanı milletvekili adaylarımız sahaya indiği zaman, bizleri örnek gösterecekler. Bizim başarılı hizmetlerimiz, partimize oy olarak yansıyacak. Bundan emin olun” diye konuştu.

Resim önizlemesi

“Sokakta başı dik geziyorsak, belediyelerin halk indindeki itibarından dolayı geziyoruz”

İnsanların ilgi ve alaka beklediklerini de belirten Başkan Seçer, “İnsanlar ilgi bekliyor. Sevgi bekliyor, saygı bekliyor. Onların dilinden konuşmamızı bekliyor. Onların acılarını paylaşmamızı, mutluluklarını paylaşmamızı bekliyor. Belediyelerimiz çok önemli bir fırsattır. Allah'a şükür ki o siyasi birikimimiz vardı. Geride kalan 3 yılımızı muazzam değerlendirdik. Buradan sadece Mersin'de görev yapan belediye başkanlarımıza değil, tüm Türkiye'de görev yapan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Sokakta başı dik geziyorsak, belediyelerin halk indindeki itibarından dolayı geziyoruz. Bu gerçekleri görmemiz lazım. Bu seçimde iktidara gelelim. Partinin ikbalini, ülkenin ikbalini, istikbalini kurtaralım. Ben partimin emir eriyim” dedi.

“Hep beraber çok daha güzel günler bizi bekliyor”

Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı olduğunu vurgulayan Seçer, “Partimle de övünüyorum, partimi kuran başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları ile de övünüyorum. Ama şunu unutmayın; biz herkesin, bütün kesimlerin belediye başkanıyız, milletvekilleriyiz. Biz halkımızın emrindeyiz. Hep beraber çok daha güzel günler bizi bekliyor. Yeter ki moralinizi bozmayın. Çok da rehavete kapılmayın. Seçim ne zaman kazanılır? Oyunuz sandıktan çıkar, kayda girer, resmileşir, onanır, ondan sonra da seçim kazanılır. Bunu lütfen unutmayalım. Hepinizin, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Herkesin huzur içerisinde bir bayram geçirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Başarır: “Diğer bayramlarda daha mutlu, huzurlu ve adil bir ülkede buluşmak üzere”

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır da, “Size bir söz veriyorum. Diğer Kurban Bayramı’nda bu kürsüde iktidarın milletvekilleri, CHP milletvekilleri olacak.  Bunu hep beraber yapacağız. Ülkenin sorunlarını sokaklarda, köylerde, meydanlarda hep beraber, omuz omuza anlatmaya devam edeceğiz. Diğer bayramlarda daha mutlu, daha huzurlu, daha adil bir ülkede buluşmak üzere” dedi.  

Gökçel: “Sayın Vahap Seçer'in kırsalda çiftçiye yaptığı destekler için teşekkür ediyorum”

Resim önizlemesi

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, yaptıkları ilçe ziyaretleri hakkında bilgiler verirken, vatandaşların yaşadığı sıkıntıları da dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal anlamda hayata geçirdiği hizmetlerden de tek tek söz etti. Gökçel, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e; kırsalda çiftçiye yaptığı destekler, sulama konusunda ve tarımın gelişmesi için verdiği bütün katkılar için teşekkür ediyorum. 11 yıl Ziraat Odası Başkanlığı yaptım. İlimizde tarımsal üretimin artırılması, güçlenmesiyle ilgili birçok projelerimiz oldu, ama hiçbir dönem hayata geçmedi. Teşekkür ediyoruz Sayın Başkanım. Hiçbir geliri olmayan ve kendisine bir el uzanmasını bekleyen, özellikle kadın çiftçilerimize yapılan bu desteklerin tamamı, aslında Türkiye'ye örnek olacak destekler” ifadelerine yer verdi.  

Antmen: “Mersin’e ne yaptıysak, Türkiye’de de onun aynısını yapacağız”

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, partililerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, iktidara geldiklerinde neler yapacaklarını anlattı. Antmen “Öncelikle Türkiye’de hiç kimse yatağa aç girmeyecek. Hiçbir çocuk aç yatmayacak. Anneler çocuklarına süt alabilecek, babalar kıyafet alabilecek. Herkesin insanca yaşayacak bir kazancı olacak. Aile destekleriyle, sosyal devlet ilkesiyle hiç kimse mutsuz olmayacak, refah içinde olacak. Örnek verir misin diyenlere, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ve değerli Başkanımız Vahap Seçer’i örnek veriyorum. Mersin’e ne yaptıysak, Türkiye’de de onun aynısını yapacağız” dedi.

Aktay: “Hakça bölüşen Türkiye'nin Mersin modelini oluşturmuşlar”

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay da herkesin Kurban Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başladı. 2 gündür Mersin’in batısındaki 7 ilçeyi milletvekilleri ile beraber gezdiklerinden bahsederek gözlemlerinden bahseden Aktay, “Gözlemlerimizde sevindirici taraf,  Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızın yerel yönetim uygulamalarının muazzam bir etkisi olmuş. Üretimi destekleme, il bazında üreterek zenginleşme modeli ve hizmet götürürken bütçeyi çarçur etmeden, bütçe disiplinini sağlayarak ve o bütçenin eşit ve adaletli bir şekilde harcanmasını sağlayarak, hakça bölüşen Türkiye'nin Mersin modelini oluşturmuşlar. Tarım sektörüne yönelik ciddi destekleri, yatırımları var bütün belediye başkanlarımızın. Ben 2023 seçimlerinden sonra yeni Türkiye inşası yolunda örnek uygulamalar yapan, başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer olmak üzere, bütün belediye başkanlarımızı tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Bunlar bizim önümüzü açacak” dedi.

Resim önizlemesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.