SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN YILMAZ, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm hemşehrilerinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2022 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2022 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BAŞKAN YILMAZ, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Başkan Yılmaz; on bir ayın sultanı Ramazan ayını, Toroslar’da her gün farklı bir mahallede iftar sofraları kurarak, geleneksel Ramazan eğlenceleri düzenleyerek birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde geçirdiklerini söyledi.

 

“GELENEKSEL RAMAZAN AKŞAMLARINI YAŞATTIK”

 “Gönüllerimizi sevgi ve hoşgörüyle birleştiren yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Ramazan’ın bereketini, güzelliğini hep beraber yaşamak üzere her gün farklı bir mahallemizde iftar sofralarımızı kurduk. Geleneksel Ramazan eğlencelerimizi çocuklarımızla buluşturduk. Karagöz-Hacivat, Meddah, sihirbaz gösterisi ve İbiş’e kadar birçok etkinliğin yer aldığı panayırımızda, çocuklarımızın hatıralarında güzel anılar bıraktık. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

 

Bayramların, toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği, sevgi ve hoşgörünün en çok hissedildiği günler olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz; “ Ramazan Bayramı'nın ülkemize,  kentimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

 

“TOROSLAR, BAYRAMA HAZIR”

 

Toroslar Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli önlemleri aldı. Zabıta,  Temizlik ve Fen İşleri Müdürlükleri başta olmak üzere çözüm masası ekipleri her an görev başında olacak. 

Temizlik ekipleri, rutin hizmetlerin yanı sıra bayram öncesinde de ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yaparken, Zabıta ekipleri de vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşması için gerçekleştirdiği denetimlerini en üst seviyeye çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.