SON DAKİKA
Hava Durumu

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİLEK VE KARADUVAR MAHALLELERİNDE EŞ ZAMANLI YOL YAPIM ÇALIŞMASI

Büyükşehir ekipleri, Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi 138. Cadde’de 2 bin 400 metre uzunluğundaki yolda çalışma yürütüyor. Kaldırım ve asfalta hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimine geçilecek. Ekipler, ayrıca Karaduvar Mahallesi 65117. Sokak’ta 550 metre uzunluğundaki yolu yenileyerek, sıcak asfalt serimi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2022 22:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2022 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİLEK VE KARADUVAR MAHALLELERİNDE EŞ ZAMANLI YOL YAPIM ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kenti modern ve konforlu yol ağına kavuşturmak için aralıksız çalışıyor. Büyükşehir ekipleri, Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi’nde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürürken, eş zamanlı olarak Karaduvar Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler kentin her noktasında çalışıyor

Büyükşehir ekipleri, kent genelinde yürüttüğü yol yapım çalışmalarının yanı sıra deforme olmuş, yıpranmış yol ve kaldırımları da yeniliyor. Ekipler, MESKİ’nin çalışma gerçekleştirdiği Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi 138. Cadde’deki 2 bin 400 metre uzunluğundaki yolda çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kaldırım imalatının yanı sıra PMT serimi gerçekleştiriyor. Kaldırım ve asfalta hazırlık çalışmalarının tamamlanması sonrası sıcak asfalt serim çalışmalarının da yapılması planlanıyor.

Büyükşehir ekipleri, eş zamanlı olarak Akdeniz ilçesi Karaduvar Mahallesi 65117. Sokak’ta da çalışma gerçekleştirdi. MESKİ çalışmaları sonrasında deforme olan 550 metre uzunluğundaki yolda gerekli çalışmalar yapılarak, sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde de Karaduvar Mahallesi Dumlupınar Caddesi’nde kaldırım çalışması yapan ekipler, deforme olmuş kaldırımları yenileyerek vatandaşların hizmetine sunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.