SON DAKİKA
Hava Durumu

Engelli Transfer Aracı Erşahin Çiftini Mutlu Etti

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hizmetleriyle engelleri aşmaya devam ediyor. Verdiği hizmetlerle her kesimden vatandaşın, her anında yanında olan Büyükşehir Belediyesi’nin insan odaklı çalışmaları, vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2022 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2022 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Engelli Transfer Aracı Erşahin Çiftini Mutlu Etti

Engelli Transfer Aracı, Erşahin çiftinin mutlulukları için yola çıktı

Resim önizlemesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından verilen Engelli Transfer Aracı hizmeti, bu kez de Erşahin çiftinin mutlulukları için yola çıktı. Ortopedik engeli bulunan Mustafa Erşahin, düğününe Engelli Transfer Aracı hizmeti ile gitti.

Mustafa Erşahin, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Meclis Toplantısı sonrasında Kongre ve Sergi Salonu’nda görüşerek, düğünü için Engelli Transfer Aracı hizmetinden faydalanmak istediğini belirtti ve Başkan Seçer de Erşahin’in talebini hızlıca yerine getirdi. Mustafa ve Meryem Erşahin’in bu mutlu günlerinde yanlarında olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, çiftin mutluluklarına da ortak oldu.

Erşahin: “Başkanımız bu özel günümüzde bize yardımcı oldu”

Mustafa Erşahin duygularını aktarırken, “Ortopedik engelliyim. Sonradan kaza geçirerek olduğum için, 11 yıldır engelliyim. Engelli olmak ayrıcalıktır, bu şekilde de hayat devam ediyor. Teşekkür ediyorum Sayın Başkanıma. Bizim araç sıkıntımız olduğu için, Meclis Toplantısı çıkışında Başkanımızın yanına vardım. Kendimi tanıttım. Engelli araç ihtiyacımı söyledim. Sağ olsun o da kırmadı beni. Bu mutlu ve güzel günümüzde bizimle oldu, bizlere yardımcı oldu. Ona bu konuda çok teşekkür ediyorum. Bizim gibi engellilerin yanında olduğu için, bizlere özellikle destek olduğu için teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Resim önizlemesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.