SON DAKİKA
Hava Durumu

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’LE ENGELLİLER HAFTASI’NDA ‘ENGEL YOK, EĞLENCE ÇOK’

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Engelsiz Sokak Oyunları Şenliği’nden bocce turnuvasına, toplu taşıma şoförlerine yönelik Empati ve Farkındalık Eğitimi’nden konsere kadar pek çok farklı etkinlikle Engelliler Haftası dolu dolu geçecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2022 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’LE ENGELLİLER HAFTASI’NDA ‘ENGEL YOK, EĞLENCE ÇOK’

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi, ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ dolayısıyla bir dizi etkinlik yapmaya hazırlanıyor. Engelsiz Sokak Oyunları Şenliği’nden bocce turnuvasına, toplu taşıma şoförlerine yönelik Empati ve Farkındalık Eğitimi’nden konsere kadar pek çok farklı etkinlikle Engelliler Haftası dolu dolu geçecek.

Büyükşehir’den etkinlik dolu bir hafta

10 Mayıs Salı günü başlayacak olan etkinlikler tüm hafta devam edecek. Bu çerçevede 12 Mayıs Perşembe günü saat 10.00 ile 17.00 arasında Adnan Menderes Bulvarı Sahili Survivor Parkuru yanındaki Kültür Park Amfi Tiyatro’da ‘Engelsiz Sokak Oyunları Şenliği’ düzenlenecek. Etkinlik kapsamında; bocce, basketbol, masa tenisi, minyatür futbol, badminton ve daha pek çok farklı etkinlik gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 ve 14 Mayıs’ta saat 10.00 ile 15.00 arasında da Engelsiz Yaşam Parkı’nda ‘Bocce Turnuvası’ düzenlenecek. 15 Mayıs Pazar günü ise saat 17.00’de Tarsus Kültür Park’ta konser düzenlenecek. Aynı etkinlikte satış stantları kurularak özel gereksinimli bireyler tarafından yapılmış el emeği göz nuru ürünler sergilenecek.

16 Mayıs Pazartesi günü ise saat 10.30’da toplu taşıma şoförlerine yönelik Engelsiz Yaşam Merkezi’nde  ‘ Empati ve Farkındalık’ eğitimi verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.