SON DAKİKA
Hava Durumu

NEŞET TARHAN MAHALLE İNCELEMESİNDE

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, “Hep birlikte çalışarak, Mezitli’yi hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2014 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2014 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
NEŞET TARHAN MAHALLE İNCELEMESİNDE
FERDA BİLGİN-Başkan Tarhan, Fatih Mahalle Muhtarı Leyla Üstündağ ve Merkez Mahallesi Muhtarı Mustafa Dinç'i ziyaret ederek, mahallelerde incelemelerde bulundu. Muhtarlarla mevcut ve ileriye dönük yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunan Tarhan, temizlik ve yeşil alan konusunda eksikliklerin olduğunu, bu eksikliklere de en kısa zamanda çözüm üreteceklerini söyledi. Belediye olarak kentin gelişmesi ve güzelleşmesi adına daha çok çalışılması gerektiğini vurgulayan Tarhan, "Vatandaşlarımızdan gelen istek ve şikayetlere çok önem veriyoruz. Belediye ve vatandaşlar arasındaki bağı muhtarlıklar oluşturuyor. Kentimizde bulunan tüm vatandaşların ihtiyaçları ve sıkıntılarından muhtarlarımız da sorumludur. Onlar da vatandaşlardan gelen talepleri belediyemize iletiyorlar. Muhtarlarımızla birlikte hareket ederek, uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halk tarafından sevilen ve seçilen genç, tecrübeli ve çalışkan muhtarlarımız var. İlerleyen süreçte muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Hep birlikte çalışarak, Mezitli'yi hak ettiği yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Mahallelerinin güzelleşmesi adına Mezitli Belediyesinden tam destek aldıklarını belirten Merkez Mahallesi Muhtarı Mustafa Dinç de "Başkanımıza mahallemize yaptığı hizmetler için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.