SON DAKİKA
Hava Durumu

Seçer’den Genel Siyaset Anketlerinde Yıllık 3,5 Milyon TL

“Gereksiz harcamalar yapmam, vatandaşın parasını çarçur etmem” diyen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yaptırdığı anketlere yıllık 3,5 milyon vermiş.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2023 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2023 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Seçer’den  Genel Siyaset Anketlerinde Yıllık 3,5 Milyon TL

Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, söz alan denetim komisyonunda görevli olan meclis üyesi AK Partili Zafer Şahin Özturan, CHP’li başkan Vahap Seçer’in yaptırdığı anketlerle ilgili çok para harcadığını belirterek, “Hizmetleriniz ile ilgili tabii ki anketler yapılması gerekiyor ama anketlerin toplam maliyetine baktığım zaman bir yıl içinde 3,5 milyon TL’lik anket yaptırdığınızı gördüm” dedi.

“TÜM ANKETLERDE GENEL SİYASETE GİRMİŞSİNİZ”

Anketlerin çoğunlukla genel siyasetle ilgili olduğunu belirten Özturan, “Anketlerin hepsine de baktım. Anketlerinizde sadece kendi hizmetleriniz ile ilgili memnuniyeti veya memnuniyetsizliği ölçmeye değil, genel siyasete de çok fazla girildiğini gördüm. Tüm anketlerde genel siyasete girmişsiniz. Anketlerin çoğunda genel politikanın durumu ölçülmüş. Yapın da bir yıl içinde 3,5 milyon TL’lik anket bu belediyeni bütçesi için çok ciddi bir yük, külfet” ifadelerini kullandı. Zafer Şahin Özturan, “Sürekli tasarruf yaptığınız söylüyorsunuz ama ben bunun öyle olmadığını görüyorum. Bir türlü genel politikadan kopamadınız. Anketlerde benim bu yöndeki eleştirilerimi doğruladı” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.