SON DAKİKA
Hava Durumu

Toroslar Belediyesi; Emlak, ÇTV ve İlan, Reklam Vergilerinin İlk Taksitini Yatırmak İsteyen Mükellefler İçin Belediye Veznelerini Hafta Sonu Açık Tutacak

Emlak ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik ile İlan, Reklam Vergilerinin 2022 yılı ilk taksit ödemeleri; 31 Mayıs 2022 Salı günü sona erecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Toroslar Belediyesi; Emlak, ÇTV ve İlan, Reklam Vergilerinin İlk Taksitini Yatırmak İsteyen Mükellefler İçin Belediye Veznelerini Hafta Sonu Açık Tutacak

Toroslar Belediyesinin ana hizmet binasındaki tahsilat veznesi; vatandaşların vergi ödemelerini rahat ve hızlı bir şekilde yapabilmeleri için 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet verecek.

                                                                       "Online Ödeme Kolaylığı"

Mükellefler, vergi ödemelerini veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecek.

Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını isteyen belediye, veznelerde yoğunluk oluşmaması amacıyla 31 Mayıs 2022 Salı günü sona erecek olan emlak, ÇTV ve ilan, reklam vergileri için tahsilat veznelerini bu hafta sonu açık bulunduracaklarını bildirdi.

Resim önizlemesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.