SON DAKİKA
Hava Durumu

Toroslar Belediyesi, Kurban Bayramı Öncesi İlçe Genelindeki Kasaplarda Hijyen Denetimi Gerçekleştirdi

Et satışının ve kurban kesiminin yapıldığı iş yerlerini titizlikle kontrol eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletme sahiplerinden ve personelden iş yerlerini temiz tutmalarını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2022 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2022 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Toroslar Belediyesi, Kurban Bayramı Öncesi İlçe Genelindeki Kasaplarda Hijyen Denetimi Gerçekleştirdi

Vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmeleri amacıyla denetimlerini artıran ekipler, kasaplarda bulunan kıyma makinelerinin yanı sıra etlerin muhafaza edildiği soğuk hava depolarını da inceledi.

Ekipler denetimlerde, işletmelerdeki teknik ve fiziksel koşulların hijyenik şartlarının sağlanmasının  önemine dikkat çekerek, kurban kesim merkezlerinin dışında kötü görüntü oluşturacak ve insan sağlığına zarar verebilecek sokak ve alanlarda kurban kesilmemesi konusunda da uyarılarda bulundu.

Resim önizlemesi

“Vatandaşlarımızın Sağlığı Her şeyden Önemli” 

Tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Bu denetimlerle halkımızın sağlığını tehdit edebilecek unsurların ortadan kaldırılması için çalışıyoruz. Amacımız ceza yazmak değil, vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapmalarıdır. Hijyen kurallarına uyan ve vatandaşlarımızın sağlığını ön planda tutan esnaflarımıza da bu konuya gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederiz” dedi.

Ekiplerin, bayram süresince de görevlerinin başında olacağını belirten Başkan Yılmaz; “Hemşehrilerimiz, istek ve şikayetlerini belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bildirebilirler” ifadelerini kullandı.

Resim önizlemesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.