SON DAKİKA
Hava Durumu

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN, ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE KUAFÖR HİZMETİ

Toroslar Belediyesi’nin Engelliler Akademisi’nde eğitim gören her yaştan özel birey, hem atölye çalışmalarına hem de farklı alanlardaki etkinliklere katılarak sosyalleşiyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2022 07:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2022 07:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN, ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE KUAFÖR HİZMETİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın “Engelsiz Toroslar” hedefiyle çalışmalarını sürdüren akademi, özel gereksinimli bireylere sunduğu geniş hizmetlerin yanında ailelerin yükünü de hafifletiyor.

 

Akademide, el sanatları eğitimi alan özel bireyler, Belediyenin Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları Merkezindeki Kuaförlük Kursu’nda ağırlandı. Kişisel bakımları yapılan özel bireylerin mutlulukları ise gözlerine yansıdı.

 

“Başkanımız Bizim Her Zaman Yanımızda”

 

Özel bireyler, Başkan Yılmaz’a teşekkür ederken, aileleri de güvenilir ellere çocuklarını teslim etmenin memnuniyetini yaşadıklarını ifade ederek, akademide verilen hizmetin önemine dikkat çektiler.

 

Başkan Yılmaz: “Amacımız Hayatlarına Dokunmak”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da özel bireylerin ve ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek; “Özel bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak koşulların oluşturulması hepimizin görevidir. Bu konuda üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız" dedi.

 

“En büyük engel sevgisizliktir. Sevgiyle, hoşgörüyle engelsiz bir Toroslar için çalışıyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Özel bireylerin ülkemize kazandırdığı nice başarılar var. Biz de ilçemizde yaşayan özel bireylerin toplumsal ve ekonomik hayata katılımlarının artırılması için birçok adımlar attık ve projeler gerçekleştirdik. Engelliler Akademimizde mesleki eğitim çalışmalarının yanı sıra onların sosyalleşmeleri için farklı alanlarda faaliyetler de düzenliyoruz. Onların azmini, başarılarını ve mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bu çalışmalarımızı daha kapsamlı bir şekilde sürdüreceğiz. Amacımız, engellilerimizin önündeki tüm engellerin kaldırılması, daha huzurlu ve umutlu bir gelecek sürmeleridir” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.