SON DAKİKA
Hava Durumu

Toroslar Meclis Toplantısında, 67 Mahalle Muhtarlığına 900 TL Ayni Yardımda Bulunulmasına Karar Verildi

Toroslar Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Toroslar Meclis Toplantısında, 67 Mahalle Muhtarlığına  900 TL Ayni Yardımda Bulunulmasına Karar Verildi

BAŞKAN YILMAZ; “MERSİN’İN TURİZM POTANSİYELİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından belirlenen ve 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan turizm fuarlarına Belediye Başkanı ve Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (METAB) Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ile birlikte METAB Meclis Üyeleri ve METAB çalışanlarının katılımına ilişkin teklif görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Yılmaz, Mersin’de turizmin gelişmesi için hep birlikte gösterilen gayretin önemine değinerek; “METAB Başkanı olarak da görev yapıyorum. METAB, turizm alanında faaliyet gösteriyor. Turizm bölgelerimizin imar planlarını takip ediyor. METAB’da turizm sektöründen temsilcilerimiz de var. Turizm fuarlarına meclisimiz tarafından METAB Üyesi olarak görevlendirilen meclis üyelerimiz arasından katılım olacak. Bu arkadaşlarımızın ve görevlilerimizin fuarlara katılımı için bu kararı alıyoruz” diye konuştu. 

“TOROSLAR BELEDİYESİNDEN, MUHTARLIKLARA AYNİ YARDIM” 

Meclis toplantısında, ilçe sınırları içerisindeki 67 mahalle muhtarlığına ihtiyaçlarının karşılanması için her ay 900 TL ayni yardımda bulunulmasına karar verildi.Başkan Yılmaz, özveriyle çalışmalarını sürdüren mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, muhtarlıklara verdikleri ayni yardımın hayırlı olmasını diledi.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar muhtarlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, muhtarlıkların vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmeleri amacıyla 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren verecekleri aylık 900 TL ayni yardımın hayırlı olmasını dileyerek; “Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Muhtarlıklarımızın elektrik, su, internet, telefon ve akaryakıt gibi benzeri giderlerinin karşılanması amacıyla Toroslar Belediyesi olarak aylık 900 TL ayni yardımda bulunacağız. Tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Uygulama İmar Planları’nın görüşüldüğü toplantı, dilek ve temenniler ile sona erdi.

Toroslar Belediyesinin Mart Ayı Meclis Toplantısı ise 2 Mart 2023 Perşembe günü saat 14.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.