SON DAKİKA
Hava Durumu

VİTAMİN DURAKLARI MERSİN MARKASI İLE İZMİR'DE

Mersin’de bir Mersin markası olan ve birçok bölgede bulunan Vitamin Durakları artık Marmara bölgesinde de hizmet verecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
VİTAMİN DURAKLARI MERSİN MARKASI İLE İZMİR'DE
FERDA BİLGİN-Bir Mersin markası olan ve Bin Yapı Grup Şirketine bağlı olan Vitamin Durakları git gide Türkiye geneline açılıyor.  Mersin’in birçok bölgesinde bulunan ve vatandaşların hizmetinde olan vitamin durakları Marmara bölgesinde de hizmete girecek. Marmara halkının özlemle beklediği vitamin Durakları, kısa bir süre içerisinde hizmete girecek.

Vitamin Duraklarının bağlı olduğun Bin Yapı Grup Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Alp, Vitamin Duraklarının Marmara bölgesine açılmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  Vitamin Duraklarının Marmara bölgesine açılmasının önemli bir gelişme olduğunu vurgulayan Alp, bir Mersin markası olan Vitamin Duraklarının Marmara’da olmasının Mersin için iyi bir şey olduğunu söyledi.

Amaçlarının Türkiye’nin birçok yerinde en güzel hizmeti vermek olduğunu ifade eden Alp, Mersin’de de git gide geniş alanda hizmet verdiklerini kaydetti. İnsanların şube açmak için kendilerine başvurduğunu aktaran Alp, vatandaşların vitamin duraklarına ilgisinin her geçen gün arttığını anlattı.  Vitamin Duraklarının Mersin ve ülke ekonomisine katkı sunmak için mücadele ettiğinin altını çizen Alp, Mersin ve ülke için üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.