SON DAKİKA
Hava Durumu

YILMAZ, OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bölgede otomotiv sektöründe hizmet veren esnafla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2021 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2021 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
YILMAZ, OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Güçlü Türkiye için üretmenin önemine değinen Başkan Yılmaz, “Çevik ve Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.

 

Başkan Yılmaz’ın çalışmalarını ve projelerini anlattığı buluşmaya; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan da eşlik ederken, esnafın talep ve beklentileri de değerlendirildi.

 

“Toroslarımızı İleriye Taşıyoruz”

 

Pandemiye rağman hayata geçirdikleri projelerle Toroslar’ın geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz; “Pandemi sürecini yaşıyoruz. Geçtiğimiz iki yıl zor bir dönem geçirdik. Buna rağmen çalışmalarımızı sürdürdük. Sosyal Belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Vatandaşımızın her derdi ve sıkıntısı bizi ilgilendiriyor. Gönül Bağı Destek Birimlerimizle, 17 günlük tam kapanma sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her an yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. 60 bin çağrıyı cevapladık ve yaklaşık 50 bin adet gıda kolisi dağıttık” dedi.

 

Toroslarımızı geleceğe taşıyacak yeni imar planlarımızla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Bugüne kadar çok önemli bir yol kat ettik. Bu süreçte 67 bin ton asfalt, 425 bin metrekare kilit parke çalışması yaptık. Bölgemiz aynı zamanda tarım bölgesi. Çiftçimizin, üreticimizin bahçe yollarını düzenliyoruz. Sağlıktan ulaşıma, istihdamdan eğitime, kültür ve sanattan sportif faaliyetlere kadar hayata geçirdiğimiz çalışmalarımız ve vizyon projelerimizle ilçemize artı değer katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 Başkan Yılmaz, kentin faydasına çalışmalar yürüten ve kurumlar arası iletişimin en güzel örneğini sergileyen MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan’a da teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.