SON DAKİKA
Hava Durumu

YILMAZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ AÇILIŞINDA ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, uzun bir aradan sonra okul sıralarına kavuşan öğrencileri yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2021 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2021 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
YILMAZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ AÇILIŞINDA ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Başkan Yılmaz, Toroslar Şehit Fikri Dilsiz İlkokulu'nda 2021-2022 eğitim öğretim yılının açılışını gerçekleştirdi.  Öğrencilerin alkışları eşliğinde okulu ziyaret eden Başkan Yılmaz, öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, sağlıklı ve başarı dolu bir eğitim öğretim yılı dileklerinde bulundu.

 

Okul bahçesinde öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı'nı okuyan Başkan Yılmaz, ilk ders zilinin çalmasıyla sınıfları da tek tek ziyaret etti.

 

"Çocuklarımızı Koşulsuz Seviyoruz"

 

İlkokula başlayan öğrencilere eğitim seti de hediye eden Başkan Yılmaz; "Eğitim ve öğretim önceliğimiz. Çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, Türk Milletinin var olan değerlerini özümsemiş bir nesil olarak yetişmeleri en büyük arzumuz. Bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve destekte bulunuyoruz. Tüm çocuklarımızı  koşulsuz seviyoruz. Yeni eğitim öğretim yılı ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Öğrenciler de Başkan Yılmaz'a sevgi gösterilerinde bulunarak, teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.