SON DAKİKA
Hava Durumu

KINDER'İN YENİ YÜZÜ MERSİN'Lİ AYBARS

Mersin'de 5 yaşındaki Baybars Pekel, Kinder Chocolate'ın sosyal medya üzerinde düzenlediği yarışmada binlerce adayı geride bırakarak firmanın yeni yüzü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2014 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2014 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
KINDER'İN YENİ YÜZÜ MERSİN'Lİ AYBARS
 Ünlü çikolata markası Kinder Chocolate, geçen ocak ayında 'Türkiye Kinder Çocukları' yarışması başlattı. Organizasyonu fark eden Baybars Pekel'in annesi ev kadını Mübeccel Pekel, oğlunun fotoğraflarını çektirerek yarışmaya katılmasını sağladı. Sosyal medya üzerinden 2 hafta süren oylamanın ardından binlerce çocuğun içinden ilk 10'a kalmayı başaran Baybars Pekel, daha sonra jürinin seçimi ile 3 erkek finalistten biri oldu. Ardından profesyonel bir stüdyoda fotoğraf çekimleri yapılmak üzere Mersin'den İstanbul'a davet edilen Baybars Pekel burada yapılan çekimlerin ardından yapılan değerlendirmede birinci oldu. Kinder Chocolate, eylül ayı ile birlikte Baybars Pekel'in yüzünün yer aldığı çikolata Türkiye'de piyasaya sürdü.
Alışveriş merkezi ve market raflarında Kinder Chocolate paketlerinde fotoğrafı bulunan Baybars Pekel'in annesi Mübeccel Pekel ve babası Çağatay Pekel, oğulları ve kendileri için önemli bir hatıranın ortaya çıkmasından dolayı sevindiklerini söyledi. Pekel çifti, ayrıca Mersin'den bir çocuğun dünya markasının yüzü olmasının kendilerine gurur verdiğini de kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.