SON DAKİKA
Hava Durumu

TUZ KOKTU TUZ

ABD-İsrail ikilisi bölgede Arz-ı Mev'ud hayalinin peşinde. Bu hayalin gerçekleşebilmesi için Irak, Suriye, İran ve Türkiye'nin parçalanması ve bu parçaların birleştirilmesiyle önce bir sözde Kürt devletinin ardından da Büyük İsrail'in kurulması gerekiyor. ABD ve İsrail'in derdi Kürtlere bir devlet kazandırmak değil. Onların derdi Kürtleri hedeflerine giderken bir araç olarak kullanmak. Gelelim bizimkilere; hayatlarını sözde İsrail karşıtlığına adamış bir kadronun her adımı ama her adımı nasıl ol

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2014 21:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2014 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
TUZ KOKTU TUZ
 Asıl hedef, İsrail'in Arz-ı Mev'ud idealinin önünün açılması ve Türkiye'nin parçalanması, ikazı yıllardır yapılmaktadır. BOP'un mimarlarından Henry Kissenger, şöyle ilan ediyor: Eğer işler yolunda giderse, sonunda Ortadoğu'nun yarısı İsrail'in olacaktır. 

Savaş ve yangın yerini andıran vahim Türkiye ve bölge tablosu, AKP hükümetinin, Amerika'nın bölgemize dönük işgal planı olarak ilan ettiği Büyük Ortadoğu Projesinde eş başkanlık üstlenmesiyle başladı. AKP kadrolarının, Suriye'deki meşru Esad yönetimiyle yıllarca abi-kardeş gibi sürdürdükleri münasebeti, bir gece yarısı BOP şeflerinden gelen kırmızı telefon üstüne ansızın "zalim Esed" sürecine çevirmeleriyle zirveye ulaştı. Esad'ı devirme bahanesiyle bölgede OSÖ, el-Nusra, el-Ensar, el-Kaide, el-Ahrar, IŞİD gibi silahlı ihtilalci gruplar türetildi, silahlandırıldı, desteklendi, semirtildi. Kim mi yaptı bunları? Rahmetli dedem tabi ki!! Tek suçlu mezarda yatan dedem.

Amerika, Ankara'ya diyor ki, sen yaptın, sen semirttin IŞİD'i, saman altından petrol bile yürüttün. Ankara'dakiler de BOP şefi Amerika'ya diyor ki, asıl siz yaptınız?! Semirtilen ihtilalci boynuzlar kulağı geçti; namlu tersine döndü. Kayıkçı kavgası sürerken; milyonlar can verdi-veriyor, milyonlar vatan-cüda oldu-oluyor. Bu yazı yazdığım sabahta Bingöl'den ve yurdun çeşitli bölgelerinden şehit haberleri gelirken nasıl olurda rahat olabiliriz, nasıl sessiz kalabiliriz.

Bu yangının ve vahşetin en ağır vebali sizin omuzlarınızda sözde İslamcı BOP'çular! Amerika'ya, İsrail'e kapı kulu oldunuz. BOP çukurunda debelenip durdunuz; ne oldu? Bölgemiz de, ülkemiz de yanıyor! Kendi düşen ağlamaz; bugün devlet-millet, sivil-asker hiç kimsenin sızlanmaya hakkı yoktur. Politika ve icraatlarında "milli menfaatler ve bölgemizin yararına" esasını hiçe sayan ilkesiz, omurgasız ve çok yüzlü, hayaldi gerçek oldu ile geçen AKP siyaseti, Türkiye'nin ve Türk milletinin başına daha çok belalar açacaktır.

Tuturmuşlar YENİ TÜRKİYE sloganı, bu kelamla milleti uyuturlar. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra da söylemiştik. Öyle ki, artık son pişmanlık bile fayda vermeyecektir. Ülkemiz ve bölgemiz böyle bir parçalanma ve yangın sürecine sürüklenmiştir."Olağanüstü Hal"e sürüklediğiniz Türkiye sokakları ruh ayrışmasının dışa vurumu ve parçalanma provasıdır. AKP hükümeti ve bunca yanlışlarına arka çıkanlar bir taraflarına sağlamca kına yaksınlar!

Türk milleti, Arap, Türkmen, Kürt kardeşlerimiz, bunlardan hiçbir şey beklemesin. Kürek mahkumu gibi BOP mahkumu bunlar!İlkeleri yok, devlet adamlığı kumaşları yok, millet-devlet ve bölge menfaatlerini gözetmek diye bir esasları yok, MİLLİYETÇİLİĞİ ayaklar altına aldığını dile getiren bir kadronun lideri neyse kuyruğuda o dur. Dansöz diplomasisini uygulamaya mecburlar!

PKK ile içeride "barış süreci" sürdür; sonra çık ortalığa, bizim için IŞİD terörü ne ise, PKK terörü de odur, diye efelen!

PKK terör örgütüdür diye vaveylayı bas; PKK'nın sınır ötesi uzantısı PYD ile işbirliği içinde IŞİD'e karşı mücadele numarası çek! Hatay'da tırlarda milleti dağıtarak beynini uyuşturduğunuz araçta muhimmat değil de makarna ve kömür taşıyordunuz değil mi? Süreç tamamen şeffaflıktan uzak tırlarla giden malzemeleri denetleyen kolluk kuvvetlerinin akibetini biliyorsunuz. TUZ KOKMUŞ TUZ NEYİN KAFASINI YAŞIYOR EKRANLARDA SÖZDE SATILMIŞ AYDINLAR.

AKP hükümetinin ilkesiz ve dansöz diplomasisi, bölgemizi yangın yerine çevirmekle kalmadı, şimdi ülkemiz savaş alanına döndü. Mersin kent merkezinde ve memleketin bir çok noktasında geçtiğimiz hafta gördük ülkemizde "GÜVENLİK'' sorunu tavan yapmış durumdadır.

Özel semirtilmiş eli kanlı ihtilalciler, milyonların kafalarını kese kese geliyorlar; bunlar, gece-gündüz, karada-havada, içeride-dışarıda sakin olun diyorlar bu nasıl bir dış politika sıfır sorun sloganları ile geldiler bir tane sıkıntımızın kalmadığı komşu ülkemiz kalmadı.

Gözleri kör, basireti bağlı, aklı tutulmuş bu dansöz diplomasisinden hayır bekleyenler, bölgemizden sokaklarımıza düşerek ülkemizi yakmaya başlayan ateş kuru-yaş herkesi kavurmaya başlayınca yanıldıklarını anlayacaklardır; ama işten geçmiş olacaktır.

Ey millet! Bil ki suçsuz ve günahsız değilsin. Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi üzerine, bundan sonra ülkeyi kaos dolu günlerin beklediğini yazdığım yazı dün gibi aklımda gazetemizin arşivinden bulabilirsiniz. Millet kavgayı seçti. Her şey daha yeni başlıyor, bilesiniz.

Ve Yunus Suresi 100. Ayette diyor ki; Akıllarını kullanmayanların üzerine ALLAH pislik atar! 

Bizde yine ayetle konuşalım; "İçimizdeki Beyinsizler Yüzünden Bizi Helak Eder Misin ALLAH'ım!"
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.