SON DAKİKA
Hava Durumu

BAKANDAN EYT VE 3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak memurların büyük bir merakla beklediği 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BAKANDAN EYT VE 3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI
 Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak memurların büyük bir merakla beklediği 3600 ek gösterge  ve emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak; başta emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) olmak üzere 3600 ek gösterge, enflasyon ve faizler hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Biz Demirel'in yaptığını yapmayacağız. İmkânlarımız ortada" diyerek sürece ilişkin iktidarın nasıl bir tavır takındığına dair ipucu verdi.

 

"ERKEN EMEKLİLİK GÜNDEMİMİZDE YOK"

 

Türkiye'de ekonomi yönetiminin başında olan Bakan Berat Albayrak, erken emekliliğin gündemlerinde yer almadığını söyledi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Biz Demirel'in yaptığını yapmayacağız." diyerek konuya ilişkin görüşünü paylaştı; "3.600 ek gösterge konusunda, sağlık hizmetleri, emniyet ve öğretmenlerle ilgili bir değerlendirme yapılıyor ama bir bakıyorsunuz, tüm kamu personeli için talep ediliyor. Bu olmaz. Ben doğru bulmuyorum. Cumhurbaşkanımız talimat verirse, gereğini yaparız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.