SON DAKİKA
Hava Durumu

BAYRAMDA VIALAND TEMA PARK SİZLERİ HAYALLERİNİZİN ÖTESİNDE BİR DÜNYAYA DAVET EDİYOR

Bayramda Vialand Tema Park’ta tek biletle sınırsız eğlence sizleri bekliyor. Gün boyu süren etkinlikler, adrenalin dolu üniteler, dans gösterileri, oyunlar, sevilen kostüm karakterlerin yürüyüşü, macera parkurları ve çok daha fazlası sizi unutulmaz bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2023 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2023 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BAYRAMDA VIALAND TEMA PARK SİZLERİ HAYALLERİNİZİN ÖTESİNDE BİR DÜNYAYA DAVET EDİYOR

Okulların kapanması, karnelerin alınması, bayram tatilinin gelmesi demek Vialand Tema Park’ta tatil modu açıldı demektir! Avrupa’nın en iyi 10 tema parkı arasında yer alan Mutlu Anılar Diyarı Vialand, sizleri masalsı şatosuyla karşılıyor. Sevilen maskot karakterler Kaptan Gaga, Viking ve Vega ile de eğlence, adrenalin ve sevgi dolu bir yolculuğa çıkarıyor. 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden, 30’u aşkın eğlence ünitesiyle hayallerinizin ötesinde unutulmaz bir bayram tatili yaşayacaksınız.

Eğlence üniteleriyle gerçek adrenalini yaşayacaksınız!

Vialand Tema Park’ta adrenalin severler için nefesler kesiliyor. 3 saniyede 110 kilometre hıza çıkan dünyanın en iyi Roller Coaster’ı “Nefesken”, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan “Adalet Kulesi”, heyecan dolu “Viking”, sıra dışı bir dönme deneyimi yaşatan “360”, su parkı öğeleriyle dolu eğlenceli bir nehir turu “Çılgın Nehir” ve baş döndürücü bir macera yaşatan “Yaban Arısı” üniteleriyle adrenalini doya doya yaşayacaksınız. İstanbul’un şanlı fethinin hologram teknikleriyle aktarıldığı Fatih’in rüyası ünitesi ile çağ açıp çağ kapatan bu tarihi fethe şahitlik edeceksiniz.

Macera peşindeyseniz Parkur tam size göre

Vialand Parkur maceraperestleri heyecan dolu bir macera deneyimi yaşamaya davet ediyor. Yüksek İp Parkuru, Tırmanma Duvarı, Ağ Parkuru, Ağ Trambolin ve Tubby Slide ile doğayla iç içe bir ortamda heyecan dolu anlar yaşayacak, becerilerinizi test edeceksiniz. Bu eşsiz parkur, hem çocuklar hem de yetişkinler için her yaşa ve yetenek seviyesine hitap eden farklı zorluk seviyeleri içeriyor. Vialand Parkur’da sınırlarınızı zorlamaya hazır olun!

Doğum Günü Vialand’de kutlanır

Unutulmaz bir doğum günü eğlencesi yaşamak için Kaptan Gaga ve arkadaşları sizi Vialand’de bekliyor. Her yaşa, konsepte uygun paketler ve dilediğiniz gibi planlayabileceğiniz seçenekler ve sürprizler ile hayalinizdeki doğum gününün ötesinde bir gün yaşayacak, adeta bir masal kahramanı gibi hissedeceksiniz. Her yaz olduğu gibi, bu yaz da Vialand Tema Park’ta bol güneş, adrenalin ve eğlence doyacakınız.​​​​​​​

Detaylı bilgi için:

http://vialand.com/

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.