SON DAKİKA
Hava Durumu

12. CUMHURHAŞKANI'NI SARIGÜL AÇIKLADI

CHP ve MHP'nin çatısı dağılmak üzere... CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterdiği Mustafa Sarıgül'e göre Köşk seçimini rahat bir şekilde Recep Tayyip Erdoğan kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2014 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2014 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
12. CUMHURHAŞKANI'NI SARIGÜL AÇIKLADI
FERDA BİLGİN- Her iki partide de çatlak seslerin iyice dillendirildiği çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na bir tepki de CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği Mustafa Sarıgül'den geldi.
Kendisine yakın isimlerle sık sık bir araya geldiği öğrenilen Sarıgül, "Her siyasi partinin kendi adayını çıkarması gerektiğini ifade ettim. HDP, MHP ve CHP seçmenleri birbirinden farklıdır. Şu anki adaylara baktığımız zaman AK Parti'nin seçimi çok rahat kazanacağı ortada. İhsanoğlu'nun yüzde 30-33 oy alacağını tahmin ediyorum" dedi.
Sarıgül'den yalanlama; Öte yandan Sarıgül, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Sarıgül'ün yaptığı basın açıklaması şöyle:
"İnternet sitenizde bugün yer alan bir haberde şahsımla ilgili olarak 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerini AKP adayının rahat bir şekilde alacağına' yönelik şahsımla ilgili ifadelerin bulunduğu iddia edilmektedir. Söz konusu ifadeler tamamen gerçek dışıdır ve kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir. Ben herhangi bir yerde ve zamanda bu anlama gelebilecek hiçbir ifade kullanmadım. Bu türden spekülatif iddialardan hiç kimse bir yarar beklememelidir. Partimizin Cumhurbaşkanı adayının başarılı olabilmesi için tüm arkadaşlarımla birlikte çalışmaya devam ediyoruz.Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için bu açıklamayı bilgilerinize sunarım." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.