SON DAKİKA
Hava Durumu

2023 ' DE SKY SENSE MERSİN'E DEĞER KATACAK

Mersin çarşı merkezinde Ulu Camii’nin hemen yanında yer alan SKY Sense Ofis projesi kente değer katacak bir proje olarak hayata geçti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2022 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2022 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
2023 ' DE SKY SENSE MERSİN'E DEĞER KATACAK

Farklı mimarisi, denize sıfır konumu, limana komşu olma özelliği ile Mersin çarşı merkezinin en prestijli projelerinden birisi olacak olan SKY Sense Ofis, Ulu Cami’nin hemen yanında inşa ediliyor. Proje modern çizgilerle bütünleşen, fonksiyonel kurgusu olan ve verimli kullanım alanlarına sahip şık ve kişiye özel ofislerin olduğu bir proje olarak öne çıkıyor. Zeminde mağazaların olduğu 16 kattan oluşan Sky Sense Ofis’te işyerinizi nasıl tasarlamak istiyorsanız ona uygun seçenekler bulunuyor. Projede 108 m2, 142 m2, 162 m2, 180 m2, 233 m2 ve 413 m2’lik denize sıfır ofis seçenekleri oluşturuldu.

ÇARŞI MERKEZİ’NE YENİ BİR RUH KATACAK

Son yıllarda kan kaydeden Mersin çarşı merkezinin bu proje ile birlikte yenilikçi bir yapıya kavuşması, proje sayesinde Mersin Liman Girişi’nin daha şık gözükmesi bekleniyor. SKY Sense Ofis’te çalışma hayatının başlaması ile birlikte yüzlerce kişinin istihdam edildiği ofislerin merkeze hareketlilik getireceği, çarşı esnafının da bundan olumlu etkileneceği ifade ediliyor. Projenin denize sıfır konumda olması da tercih edilmesi adına bir etken.

KİRLİ GÖRÜNTÜ ORTADAN KALKACAK

Mersinliler yıllardan bu yana atıl bir şekilde bekleyen ve görüntü kirliliğine neden olan binanın yerine iş merkezi yapılmasının kent adına sevindirici bir gelişme olduğunu ifade ederek, ‘Mersin çarşı merkezinin göbeğinde yıllardır atıl durumda bekleyen bu binanın tamamlanması kent merkezindeki o kötü görüntüyü ortadan kaldıracak. Mersin her geçen gün gelişen ve büyüyen bir şehir. Böylesine hızlı büyüyen bir şehre bu bina yakışmıyordu. Görüntü kirliliği yaratan bu binanın tamamlanması kentimiz adına pozitif karşılanmalı’ ifadelerini kullanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.