SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tüzün’den 19 Mayıs Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Ak  Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tüzün’den 19 Mayıs Mesajı

Tüzün, “Bugün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşını başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 103. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.

19 Mayıs 1919; milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde işgal devletlerine karşı bağımsızlık ateşini yaktığı zaferin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımıdır. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladığımız 19 Mayıs, hem milli mücadelemizin silinmez bir hatırası, hem de yüzünü geleceğe dönmüş nesillerin en büyük ilham kaynağıdır.

Gençlik ve Spor Bayramı olarak da kutlanan bu tarihi günde; geleceğimizin güvencesi sevgili gençlerin, her anlamda ve düzeyde kendilerini çağın gerekleri doğrultusunda yetiştireceklerine inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs 1919’un 103. yıldönümünde; milletimizin Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; vatanımızı muhteşem bir mücadele sonucunda istilacılardan kurtararak bizlere emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.