SON DAKİKA
Hava Durumu

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ HASAN TÜZÜN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün Miraç Kandili münasebeti ile bir mesaj yayımladı

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2022 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2022 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
AK PARTİ MECLİS ÜYESİ HASAN TÜZÜN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI
Miracın; Göklere olduğu kadar, insanın kendi semasına, yani kalbine ve iç dünyasına doğru da yapması gereken bir yolculuk olduğunu vurgulayan Adalet ve Kalkınma Partisi  Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, yayımladığı mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:
"Hazreti Muhammed (SAV) ile gelen vahiy ışığı gönülleri aydınlattı.
Bu vahiy ışığının bütün insanlığın muhtaç olduğu manevi huzura dönüşmesini, vatanımız, milletimiz, gönül coğrafyamız ve topyekün yeryüzü ahalisi için Mevlit Kandilinin barış, bereket ve selamete vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. Hazreti Peygamber'in her davranışı bize bir hikmeti öğretir. O, bizim için her şeyiyle örnektir. Baba olarak örnektir, eş olarak örnektir, öğretici olarak örnektir ve yönetici olarak örnektir.
Hazreti Muhammed'in(SAV) ırk, dil, renk, yaş, cinsiyet ve sosyal statü farkı gözetmeksizin insana yani yeryüzünün şerefli halifesine sorumluluklarını ve taşıdığı emaneti öğretti. Hazreti Peygamberi rehber kabul edenler, hırs ve iştahlarına yenilerek, doğayı tahrip etme yerine onu kendisinin emanetinde olan bir değer olarak, kabul ederler. Hiçbir zaman zulmün ve zalimin yanında değil her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olurlar.
Bu gece, içinde birçok ilahi hikmeti, sırrı ve bereketi barındıran Miraç kandilini hep birlikte idrak edeceğiz.
Rabbim; Bu vesileyle bizleri Miraç’ın hikmetinden, faziletinden, feyiz, lütuf ve bereketinden istifade edenlerden eylesin.
Alemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimizin Mirac'a çıkmasıyla bize verilen müjdeye nail olan Ümmetimizin Miraç Kandilini kutluyor; Tüm Dünya’yı etkisine alan ve ülkemizde de görülen Coronovirüs salgınının bir an önce ortadan kalkmasını, karanlık günlerin geçip selamete kavuşmayı Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.