SON DAKİKA
Hava Durumu

Akşener'in Mersin Ziyaretinde 'Söz Vermiştiniz' Gerginliği: "Korumalar Beni İtekledi"

Ziyaretlerine ara vermeden devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener son olarak Mersin'e gitti. Programlar dahilinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Akşener'in ziyareti sırasında işten atıldığını belirten bir vatandaşla korumalar arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Akşener'e ,"Büyükşehir Belediyesinden 4 bin insan çıkarıldı haberiniz var değil mi? İttifak yaptığınız insanlar buna sebep oldu." diyen vatandaş korumalar tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2022 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2022 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Akşener'in Mersin Ziyaretinde 'Söz Vermiştiniz' Gerginliği: "Korumalar Beni İtekledi"

2023 seçimlerine bir yıldan az bir zaman kaldı. Seçim hazırlığını il il gezerek devam ettiren İYİ Parti lideri Meral Akşener Mersin'de vatandaşlarla buluştu. Ziyareti sırasında kucağında çocuğuyla Akşener'in yanına gelen Mehmet Açıkgöz büyükşehir belediyesinden atıldığını belirterek, "İttifak yaptığınız insanlar buna sebep oldu." dedi. Akşener de bu sözlerin ardından, "Mersin'de ittifak yapmadık." ifadelerini kullandı. Açıkgöz daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada korumalar tarafından iteklendiğini iddia etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti, öncelikle seçmenini velinimeti görür. İYİ Parti'nin tüm mensupları, bu milleti başının üstünde taşır, bu milletin tercihlerine kadınıyla, erkeğiyle saygı duyar." dedi.

Mersin İl Başkanlığını ziyaretinde partililere seslenen Akşener, siyasetçilerin, ülkeyi daha iyi yönetme hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.