SON DAKİKA
Hava Durumu

BAHÇEDE DEĞİL TATİLDELERDİ

Parti içinde yapılan araştırmada, sandığa gitmeyen AK Parti'li seçmenlerin büyük kısmının iddia edildiği gibi, "bağ ve bahçelerde" değil tatilde olduğu belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2014 07:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2014 07:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BAHÇEDE DEĞİL TATİLDELERDİ
 CHP seçmenini yıllardır "sandık" yerine "tatile" gittiği için eleştiren AK Parti, "ak şezlongcular" krizi ile karşı karşıya.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Tayyip Erdoğan'a yüzde 51.8 oy çıkması AK Parti yönetimini endişelendirdi. Parti yönetimi, oylardaki düşüşü tüm yönleriyle analiz etti. Sandığa gitmeyen AK Parti'li seçmenlerin büyük kısmının da iddia edildiği gibi, "bağ ve bahçelerde" değil tatilde olduğu belirlendi.

"AK ŞEZLONGCULAR" KRİZİ

Bu da parti içinde "ak şezlongcular" tartışmasına yol açtı. Yapılan değerlendirmeye göre 12 yıllık AKP döneminde yeni bir orta sınıf oluştu. Daha önce tatil alışkanlığı olmayan bu sınıf, gelirinin yükselmesi ile tatil yapmaya başladı. Bu gelişme masaya yatırıldı. Ve seçmenlerin 2015'te yapılacak milletvekili seçimlerinde de tatile gitmemesi için formüller aranmaya başlandı. Bu çerçevede parti içinde, seçimlerin kısa bir süre öne alınması konuşuluyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.