SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Erdoğan 'İstişare edeceğiz' Demişti! Emine Erdoğan Togg Kararını Açıkladı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik'te açılışını gerçekleştirdiği Togg fabrikasında banttan inen ilk seri üretim araç için sipariş vereceğini de söyledi. Başkan Erdoğan, Togg otomobilin rengi için Emine Erdoğan ile istişare edeceklerini belirtti. Emine Erdoğan'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi ve "Her biri birbirinden güzel ancak gönlümüz al bayrağımızın da timsali Anadolu kırmızısından yana oldu. Hayırlı olsun." sözleriyle kararlarını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2022 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2022 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Başkan Erdoğan 'İstişare edeceğiz' Demişti! Emine Erdoğan Togg Kararını Açıkladı

Türkiye'nin otomobili yerli otomobil Togg için bugün tarihi bir gün gerçekleşti. Yerli otomobil Togg'un Gemlik'teki fabrikasında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla açılış töreni yapıldı.

"RENGİNE EMİNE HANIM İLE KARAR VERECEĞİZ"

Başkan Erdoğan burada Togg'un onaylı ilk seri üretim aracını satın alma siparişini firmaya tekrar iletti. Erdoğan sosyal medya üzerinden de yine "Maşallah her biri ayrı güzel. Togg'un onaylı ilk seri üretim aracını satın almak için siparişimi firmamıza ilettim." dedi.

Erdoğan ayrıca "Alacağımız otomobilin rengine refikam Emine Hanım ile istişare ettikten sonra karar vereceğiz." diye ekledi.

"AL BAYRAĞIMIZIN DA TİMSALİ ANADOLU KIRMIZISI"

Emine Erdoğan aracın rengiyle ilgili kararı açıkladı.

Emine Erdoğan sosyal medyadan "Ülkemizin cennet köşesinden renkler, Togg'a ayrı bir güzellik katmış. Her biri birbirinden güzel ancak gönlümüz al bayrağımızın da timsali Anadolu kırmızısından yana oldu. Hayırlı olsun." sözleriyle sipariş verecekleri ilk onaylı seri üretim araç için renk tercihlerini duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.