SON DAKİKA
Hava Durumu

BÜYÜKŞEHİR’DE MOBBİNGİN SONU KALP KRİZİ GETİRDİ

Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon’da Büro Memuru olarak çalışan Ali Süha Yanık, CHP’li Vahap Seçer döneminde Park ve Bahçeler’de saha elemanı olarak resmi yazısı olmadan sürgün yedi. Kronik tansiyon hastası olduğu raporlarla ortaya konan Yanık, zorlu şartlara dayanamadı ve görev başında kalp krizi geçirdi. Ali Süha Yanık, yaşadığı mobbingi Yargıya taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
BÜYÜKŞEHİR’DE MOBBİNGİN SONU KALP KRİZİ GETİRDİ

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer yönetiminin önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar işçilere uyguladığı mobbing, her geçen gün dozunu arttırıyor. Son olarak Anamur’da yaşanan olay, az kalsın bir personelin hayatına mal oluyordu. Şükür ki, kalp krizi geçiren Anamur Koordinasyon’da görevli Ali Süha Yanık, kaldırıldığı hastanede başarılı bir operasyonla anjiyo oldu ve evinde istirahate çekildi.

RAPORU OLMASINA RAĞMEN SAHAYA SÜRÜLDÜ

Anamur Koordinasyon Müdürlüğü’nde Büro Personeli olarak çalışan Ali Süha Yanık, CHP’li Seçer’in önceki dönem işçilerine uyguladığı mobbinge maruz kalan isimlerden. Kronik tansiyon hastası olan Yanık’ı büro personelliğinden usulsüz bir şekilde Park ve Bahçeler bünyesinde saha elemanı olarak görevlendiren Anamur Şube Koordinasyon Müdürü Mehmet Ünal Erdal, kronik rahatsızlığı olmasına rağmen Yanık’ı sahada tuttu. Herhangi bir resmi görevlendirme yazısı olmayan Ali Süha Yanık, usulsüz görevlendirmeyi durdurabilmek için 1 ay izin kullandı ama çabaları sonuçsuz kaldı.

OT TEMİZLERKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Çaresiz işini kaybetmemek için görevine dönen Ali Süha Yanık, Perşembe günü Anamur Dragon Parkında ot temizlerken birden fenalaştı ve ANAMED Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Ali Süha Yanık, riskli durumu nedeniyle Mersin’e gönderildi ve tedavisi burada gerçekleşti.

OLAY YARGI’YA TAŞINDI PERSONEL YANIK, ANAMUR KOORDİNASYON MÜDÜRÜ ERDAL’DAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Tedavinin ardından bu hafta sonu taburcu olan Ali Süha Yanık, evinde istirahate çekildi. Elinde raporları olmasına rağmen resmi görevlendirme yazısı olmadan sahaya sürülen ve mobbinge maruz bırakılan Yanık’ın sürgün nedeniyle Anamur Koordinasyon Müdürü Mehmet Ünal Erdal’dan şikayetçi olduğu ve olayın Yargı’ya taşındığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.