SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇARESİZ BABA VAHAP SEÇER’İ MERAL AKŞENER’E ŞİKAYET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından çeşitli nedenlerle işten atılan işçilerin dramı bitmek bilmiyor. Bu kez işsiz kalan ve çocuğuna mama alamayan bir işçi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in karşısına çıkarak “Oğlum geceleri mama diye ağlıyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2022 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2022 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
ÇARESİZ BABA VAHAP SEÇER’İ MERAL AKŞENER’E ŞİKAYET ETTİ

Mersin’de 28 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası Mehmet Açıkgöz, 2014 yılında Büyükşehir Belediye Ulaşım Dairesi’nde işe başladı.

15 Temmuz sonrası KHK ile kadroya alınan Açıkgöz 2019 seçimleri sonrasında Ulaşım Dairesi’nden alınarak önce Zabıta Dairesi’ne daha sonra ise Toptancı Haline gönderildi.

Buralarda dişini tırnağına takarak çalışan Acıkgöz’ün 2 yıl önce bir erkek evladı dünyaya geldi. Oğlunun sevincini yaşayan Açıkgöz geçen yıl Ağustos ayında ‘artık sana ihtiyacımız kalmadı’ denilerek SMS mesajı ile işten çıkarılınca sevinci kursağında kaldı.

7 aydır işsiz kaldığını ve oğluna mama alamadığını söyleyen Açıkgöz, İYİ Parti Genel Başkanı Maral Akşener’e Mersin ziyareti sırasında dert yanarak kendisini işten çıkaran Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i şikayet etti.

Kalabalık arasından Akşener’e ulaşan Açıkgöz , “Oğlum mama diye ağlıyor. Yemin ediyorum Kur’an çarpsın, ekmek çarpsın benim oğlum mama diyerek gece ağladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı bizi çok kötü duruma soktu. Allah çarpsın oğlum mama diyerek ağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer bizi mama alamayacak duruma getirdi” dedi.

Gencin kolundan tutarak teskin etmeye çalışan Akşener ilgilenilmesi için kurmaylarına talimat verdi.

Haber: Hediye Eroğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.