SON DAKİKA
Hava Durumu

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖLÜM TEHDİDİ

Amerika Birleşik Devletleri tarafından binlerce TIR silah ve cephaneyle donatılan terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı hain ve bölücü terörisler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ay sonunda gerçekleştireceği Almanya ziyareti öncesi ülkedeki destekçilerine çağrı yaparak "Berlin'i yak, Erdoğan'ı öldür" mesajı gönderdi. Fotoğraflı mesaj, ABD ve YPG'nin terör estirdiği Suriye'nin kuzeyinden gönderildiği tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2018 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2018 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖLÜM TEHDİDİ
 Suriye'nin kuzeyinde bölücü terör faaliyetlerine devam eden ve ABD'nin desteklediği terör örgütü YPG, Türkiye'yi tehdit etme küstahlığına devam ediyor.

Bölgedeki terörist grupların sosyal medyada yaptığı bir paylaşım, Amerika Birleşik Devletlerinin kontrolündeki terör örgütünün yeni hedefini açık bir şekilde ortaya koydu. Fotoğrafta, yüzleri kapalı, ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan teröristlerin bir duvarın arkasında sıralandığı görülüyor.

Önlerinde bulunan duvarda ise, İngilizce olarak "Erdoğan'ı öldür" Almanca olarak da "Faşizme ölüm" yazıyor. Aynı tehditler, Türkçe olarak da duvara yazılırken, duvardaki başka bir detay dah dikkatlerden kaçmıyor.

Teröristlerin yazdığı "Berlin'i yak! 28-29/9" mesajı, bu tehdidi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 27 Eylül 2018 ile 29 Eylül 2018 tarihlerinde yapacağı Almanya ziyareti için yaptıklarını ortaya koyuyor. Almanya PKK'yı terör örgütü listesinde tutsa da, teröristlerin bu ülkede rahatça örgütlenebildiği ve sokak eylemleri düzenleyebildiği biliniyor. Almanya sokaklarında birçok Türk vatandaşı PKK sempatizanı Almanlar tarafından saldırıya uğruyor.

Kaynaklar; Mynet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.