SON DAKİKA
Hava Durumu

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIK AÇIK SÖYLEDİ: “KİRLİ PAZARLIKLARIN GERİSİNDEN HANGİ TAKTİKLER ÇIKACAK GÖRECEĞİZ. ŞU ANDA YARGI BUNLARI TAKİP EDİYOR”

Mersin’de de CHP ve terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti arasındaki kirli ittifak hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ““Bedeli hala bilinmeyen kirli pazarlıkların gerisinden hangi taktikler çıkacak göreceğiz. Şu anda yargı bunları takip ediyor. Bazı emareler ortaya çıkmaya başladı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 12:25
Kaynak: www.bilginhaberci.com
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIK AÇIK SÖYLEDİ: “KİRLİ PAZARLIKLARIN GERİSİNDEN HANGİ TAKTİKLER ÇIKACAK GÖRECEĞİZ. ŞU ANDA YARGI BUNLARI TAKİP EDİYOR”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük’te gerçekleştirdiği mitingde CHP ve terör örgütünün siyasi uzantısı arasında yapılan kirli ittifak hakkında bomba açıklamalarda bulundu.  

BÜYÜKŞEHİR’DE DESTEK KARŞILIĞINDA AKDENİZ, TOROSLAR VE TARSUS’TA AÇIK İTTİFAK!

Mersin özelinde de bu kirli ittifakı yapan CHP ve DEM Parti, Büyükşehir’de CHP’ye destek karşılığında Akdeniz, Toroslar ve Tarsus ilçelerinde ittifak anlaşmasına varmıştı. Akdeniz’de CHP, düşük profilli bir aday çıkartarak seçmenlerini DEM Parti’ye yönlendirmek için kendi meclis üyelerinin bile çalışmasının önünü açtı.

Toroslar’da DEM Parti’nin belirlediği adayı CHP logosu altında seçime sokacak olan DEM Parti, CHP ile meclis üyesi aday listesini fermuar sistemiyle hazırlamış, DEM Partili isimler CHP listesinden meclis üyesi adayı olarak yazılmıştı.

Tarsus’ta ise DEM Parti, açık açık CHP’li Başkan adayı Ali Boltaç’ı desteklediğini seçim çalışmalarında ortaya koydu. CHP’li Boltaç da DEM Parti’nin düzenlediği her etkinlikte yer alarak, DEM Parti kontenjanından yazığı meclis üyeleriyle birlikte seçim çalışmasını yürütmeyi sürdürüyor.      

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “YARGI TAKİP EDİYOR!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yargının CHP ve DEM Parti arasındaki ittifakı takip ettiğini söyleyerek, “Bedeli hala bilinmeyen kirli pazarlıkların gerisinden hangi taktikler çıkacak göreceğiz. Şu anda yargı bunları takip ediyor. Bazı emareler ortaya çıkmaya başladı” dedi.

“PEK ÇOK YERDE BELEDİYE BÜROKRASİSİ PAZARLIĞI YAPIYORLAR!”

Erdoğan, mitingde CHP ve DEM Parti arasındaki kirli ittifak hakkında şunları söyledi:

“Bu ucube ittifaktan geriye masanın gizli ortağı DEM’le bir türlü adını koyamadıkları tuhaf bir ilişki kaldı. Pek çok yerde belediye bürokrasisi pazarlığı yapıyorlar. DEM’in hiçbir söz hakkı olmayan tabanının iradesini, tek parti faşizminin günümüzdeki temsilcisi CHP ile pazarlık masasına sürdüler. Bedeli hala bilinmeyen bu kirli pazarlıkların gerisinden hangi pis kokular, hangi menfaat paylaşımları, hangi hain taktikler çıkacak inşallah hep birlikte göreceğiz.

Sorsan, ittifak yapmadık diyorlar. Ama pek çok yerde ortak belediye başkan adayı, ortak belediye meclis üyesi listesi çıkartıyorlar, belediye bürokrasisi pazarlığı yapıyorlar.

Şu anda yargı bunları takip ediyor. Şimdiden bazı emareler ortaya çıkmaya başladı. Ülkenin gündemi deprem bunların umurunda değil. Hatta depremzedelere hakaret ederek gerçek karakterlerini sergiliyorlar. Ülkenin gündemi sınırlarımızın terörden arındırılması ama bunların umurunda değil. Artık ortaklarına yaranmak için utanmasalar terör örgütüne militan yazılıp ideolojik eğitime girecekler. Ülkenin gündemi çalışanların refah kaybının telafisi ama bunların umurunda değil. Şimdi bir de oraya deste deste valiz valiz para görüntüleri ortaya çıktı. Demokrasinin güzel tarafı medya, sosyal medya, uluslararası medya ne derse desin son sözü sandığın söylemesi, son noktayı milli iradenin koymasıdır.”

Kaynak: www.bilginhaberci.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.