SON DAKİKA
Hava Durumu

CUMHURBAŞKANI TAŞERONA NOKTAYI KOYDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı bir programda taşeron işçi olarak kamu kurum ve kuruluşlarında yıllarca görev yapan işçi kardeşlerimizin problemlerini yakından takip etmekteyim. Bu hususta imza kampanyaları ile bizlere ulaşmaktalar.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2017 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2017 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
CUMHURBAŞKANI TAŞERONA NOKTAYI KOYDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan taşeron işçi kardeşlerimizin kadroya geçilmesine ilişkin şunları söyleye bilirim. Zamanın Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu taşeron işçilerimize gereğini yapacağını ancak kamuda bir çok alan oluşmuş ve dağılmış durumda.

Bu anlamda Çalışma Bakanı Müezzinoğluna ve Başbakana talimat verdim çözün diye. Çünkü Başbakanlık yaptığım dönemde veya Cumhurbaşkanlığım dönemimde önüme sorun geldiği zaman çok şükür çözümsüz bırakmadık elimizi taşın altında koyduğunu açıklamalarında bulunan Sayın Cumhurbaşkanı inşallah bunu yakın zamanda çözeceğiz dedi.

Programda sorular yöneten moderatöre cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları ekleyerek. Taşeron işçilerimizi çözüme 2017 yılı içerisinde ulaştıracaklarını ancak kamuda 4/a 4/b 4/c sözleşmeli gibi dağılımların doğru olmadığını daha öncede söylemiştim. Taşeron kardeşlerimize müjdeyi verebiliriz çözüm yakındır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu dağılımları bir çatı altında toparlamak için Sosyal Güvenlik Bakanımız Müezzinoğluna istişare toplantısında söyledim. Bana Bakanımız bu anlamda uzmanlarımız ile çalışmalar başlattık ve bir çatı altında toparlayacak çözüm arayışında olduklarını söylediler.

Başbakan daha önce taşeron kardeşlerimize bu anlamda kadro alımına yönelik açıklamalarda bulundu. Buradan taşeron kardeşlerimize bir kez daha söylüyorum, biz hiçbir işimizi yarım bırakmadık çok şükür bunu da çözüme ulaştıracağız ancak adım attığımız zaman birini ötekileştirmeden herkesi kapsayacak şekildi ve herkesin mutlu olacağı güzel bir çalışma ile sonlandıracaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan sabırlı olun bu yıl çözüyoruz, dedi.
 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.