SON DAKİKA
Hava Durumu

ERCİK “ KARANLIKTAN AYDINLIĞA 1388 YIL"

Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu, Anaların ağlamadığı, Şehitlerin gelmeyeceği inancıyla, Mekke’nin Fethi’nin Müslüman alemine yeni yılda huzur ve güven ortamına kavuşması en güzel en samimi dualarımızdır.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
ERCİK “ KARANLIKTAN AYDINLIĞA 1388 YIL"
 Mersin Ak Parti  İl  Başkanı Cesim ERCİK, 31 Aralık Mekkenin Fethi ile ilgili bir açıklama ve kutlama mesajında bulundu. ERCİK;

” Mekke’nin İslam ordusu tarafından fethedilişinin yıl dönümü dolayısıyla yeryüzünün tarihi değişmiş, insanlık içinde bulunduğu karanlık dönemler aydınlığa kavuşmuştur. İslam tarihinin altın sayfalarından biri olan Mekke’nin Fethi bütün dünyaya  insan hakları dersi vermiştir.

Peygamber efendimiz  H.z. Muhammed Mustafa’ın (S.a.v) gücünün olmasına rağmen intikam yerine bağışlamayı seçerek insanların kalplerini İslam’a açmıştır.  Kan dökülmeden gerçekleştirilen bu fetih merhamet ve adaletin zirve noktası, karanlıktan aydınlığa kavuşmanın simgesidir.

Tüm islam aleminin (bu fetihin yüzü suyu hürmetine)uyanıp birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını ,daha nice gönül fetihlerine vesile kılmasını rabbim'den niyaz ederim. "
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.