SON DAKİKA
Hava Durumu

GÜMÜŞTEKİN "Umudun Çocuklarla Buluştuğu Gün: 23 Nisan'da Dünya Çocuklarına Daima Umut Olsun"

Mersin Çermikliler Derneği Başkanı Remzi GÜMÜŞTEKİN, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Mesajında, çocukların geleceğin mimarları olduğunu vurgulayarak, çocuk haklarının korunmasının önemine değindi. Ayrıca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri minnetle anarak, tüm dünya çocuklarının bu özel gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 19:03
Kaynak: www.bilginhaberci.com
GÜMÜŞTEKİN  "Umudun Çocuklarla Buluştuğu Gün: 23 Nisan'da Dünya Çocuklarına Daima Umut Olsun"

 Mersin Çermikliler Derneği Başkanı Remzi GÜMÜŞTEKİN, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı içeren bir yazılı mesaj yayınladı. Başkan GÜMÜŞTEKİN, egemenliğin kayıtsız şartsız millete devredildiği ve millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunu ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan'ı büyük bir gurur ve sevinçle kutladıklarını belirtti.

Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözüyle milli egemenliği ilan ettiği ve Cumhuriyet'in temelini attığı 23 Nisan 1920'yi tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiğini vurgulayan Başkan GÜMÜŞTEKİN, çocukların geleceğin mimarları olduğunu ve onların haklarını korumanın geleceği korumak olduğunu dile getirdi.

Başkan GÜMÜŞTEKİN, "Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bağımsızlığımızın ve vatanımızın korunması için canını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum" dedi. Ayrıca, tüm çocukları sevgiyle kucakladığını ve çocuk haklarının güvence altına alındığı bir dünyanın dileğiyle, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını belirtti.

Bu anlamlı günün önemini vurgulayarak, çocukların gelecekteki rollerine odaklanan ve onların haklarının korunmasını ön planda tutan bir yaklaşımla, Başkan GÜMÜŞTEKİN'in mesajı, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki çocukların refahı ve güvenliği için duyulan umudu yansıtıyor.

Kaynak: www.bilginhaberci.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.