SON DAKİKA
Hava Durumu

HASAN TÜZÜN ULUSUN EGEMENLİĞİNİ VE ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün,Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2022 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2022 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
HASAN TÜZÜN ULUSUN EGEMENLİĞİNİ VE ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Tüzün, “Bu özel günün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilmiş olması, ülkemizin daha güzel günlere çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğinin ifadesidir. Atatürk'ün “Türk milletinin asırlar süren aranmalarının özü ve O'nun bizzat kendisini idare etmek şuurunun canlı bir timsali” olarak nitelediği Türkiye Büyük Millet Meclisi, sürmekte olan bir mücadelenin içinde başlamış ve bu kutsal mücadeleyi başarıya ulaştıran kararlara imza atmıştır.

Bu yönüyle de dünya parlamentoları arasında ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Bu nedenledir ki, 23 Nisan günleri, bu yüce milletin geleceği olan çocuklarımıza, bir milletin adeta külleri üzerinden bir Anka Kuşu gibi yeniden doğuşunun en güzel örneği; azmin, kararlılığın ve milli iradenin en büyük ifadesi ve ayrıca sonucu zafer olsa bile savaşların derin acılarının unutulmaması ve dünya barışının her zaman en temel hedef olarak gözetilmesi gerektiğinin somut bir neticesi olarak, armağan edilmiştir.

Bu asil milletin güzel çocukları da bu önemli ve anlamlı günü bütün dünya çocukları ile paylaşarak kutlamaktadır. Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür. Bu vesileyle milletimizin ve bütün dünya çocuklarının bayramını canı gönülden kutluyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.