SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaftancıoğlu'ndan ülkücü gençlere tehdit"Son kez uyarıyorum! İftiralarınıza devam ederseniz..."

Ümraniye'de Ülkü Ocakları binasından karşı binaya iple, PKK'nın desteklediği Kemal Kılıçdaroğlu HDP ortaklığı'na ve buna sessiz kalan Meral Akşener'e yönelik olarak bir pankart hazırlandı. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da ülkücü gençleri tehdit etti. Kaftancıoğlu "Son kez uyarıyorum! İftiralarınıza devam ederseniz eğer ne yapacağımızı çok iyi biliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2023 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2023 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
Kaftancıoğlu'ndan ülkücü gençlere tehdit"Son kez uyarıyorum! İftiralarınıza devam ederseniz..."

Sözde Ermeni Soykırımını savunmasıyla ve "Devlet katil değil seri katil" tweetleriyle bilinen Kaftancıoğlu ülkücü gençleri tehdit edince tartışma büyüdü ve gençlerin HDP/PKK işbirliği nedeniyle hazırladıkları pankartı çok daha geniş kitlelere ulaştı.

Seçime günler kala, Ümraniye Ülkü Ocakları binasından karşı binaya HDP işbirliği ile öne çıkan CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik bir tepki pankartı asıldı.

Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş'ın yüzlerinin birleştirildiği pankartta "Dikkat attığın her oy Mehmetçiğe kurşun olmasın", diğer pankartta da Akşener ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın yüzü birleştirilerek, "Bazıları iki yüzlüdür" yazıldı.

Milli savunma projeleri hangardan çıkıyor! Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalarBaşkan Erdoğan'dan emekli ve memura ek zam açıklaması!Kandil'in dilinde ne varsa masanın ağzından o çıkıyor! PKK'dan bir 'İNTİKAM' itirafı dahaCHP'lilerin provokasyonuna uğrayan Eyyüp Kadir İnan: Ben oraya Zübeyde Annemizin mezarından geliyordumZirve tamamen karıştı! Kim, nasıl şampiyon olur?Resmi İlandırBayındır Asliye Hukuk Mahkemesinden

"SON KEZ UYARIYORUM"

Olaya sosyal medya hesabından tepki göstermek isterken tehditler savuran CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Son kez uyarıyorum! İftiralarınıza devam ederseniz eğer ne yapacağımızı çok iyi biliyorum"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.