SON DAKİKA
Hava Durumu

KOCAMAZ, İYİ PARTİ BÜYÜKŞEHİRLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI OLDU!

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, Genel Başkan Meral Akşener tarafından Büyükşehirlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2021 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2021 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
KOCAMAZ, İYİ PARTİ BÜYÜKŞEHİRLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI OLDU!

İYİ Parti Grup Toplantısının ardından partide yeni atamalar açıklandı. Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da Genel Merkez düzeyinde görevlendirildi.Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz’ın Yerel Yönetimlerde Büyükşehirlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandığı bildirildi.

Atamayla ilgili açıklama yapan Kocamaz, “İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Metin Ergun Bey’in teklifi ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’nin olurları ile Yerel Yönetimlerde Büyükşehirlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atanmış bulunuyorum. Şahsıma olan güvenlerinden dolayı Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’ye ve Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Metin Ergun Beyefendi’ye teşekkür ediyorum.

Rabbim mahcup etmesin. Her türlü provokasyon ve ayak oyunlarına rağmen Millet bizi çağırmaya devam ediyor. Bizler de Allah’ın izniyle Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde Milletimizle buluşmaya devam edecek ve hep birlikte başaracağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.