SON DAKİKA
Hava Durumu

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI MERSİN ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİNİ TANITTI

Geçtiğimiz hafta genel kurulunu gerçekleştiren Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi'nde yeni yönetim kurulu basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2022 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2022 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bilginhaberci.com
MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI MERSİN ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİNİ TANITTI

Oda binasında gerçekleşen basın toplantısında konuşan Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi Yönetim Kuurlu Başkanı İbrahim Yücesoy, "Ülkemizin ve kentimizin sorunlarına çözüm üreterek, olumlu projelere destek olmaya devam ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi Yönetim Kuurlu Başkanı İbrahim Yücesoy yaptığı konuşmada bugün kayıtlı 3106 üyesi olan şubelerinin 13. Olağan Genel Kurul ve Seçimlerini 12 - 13 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirdiklerini belirterek, " Genel Kurulumuzu mesleğimize, Meslektaşlarımıza ve Şubemize yakışan bir olgunluk ve duyarlılık ile demokrasi şenliği şeklinde büyük bir katılımla hoşgörülü ve demokratik bir ortamda gerçekleştirilmiştir.

İl genelinde Anamur`dan, Yenice`ye kadar geniş bir coğrafyada çalışan Meslektaşlarımız, Cumartesi ve Pazar Günü gerçekleştirilen Genel Kurul ve Şube seçimlerimize her zaman olduğu gibi gerekli özveri ve duyarlılığı göstermiştir. Şubemizde, 1333 Üyemizin oy kullanımı ile yüksek katılım sağlanmıştır. İçinde birbirinden değerli Meslektaşlarımızın bulunduğu dört grubun katıldığı demokratik yarışta, Gelişim Mühendisleri Grubu(Mavi Liste) adına Başkan adayı İbrahim YÜCESOY 555 oy alırken, Yenilikçi Mühendisler Grubu(Turuncu Liste) adına Başkan adayı Önder OVA 358, Katılımcı Dinamik Mühendisler Grubu(Pembe Liste) adına Başkan adayı Kader METİN 283, Değişim Mühendisleri Grubu(Beyaz Liste) adına Başkan Adayı Orhan SAĞLAM 66 oy almıştır.

Odamızın Merkez ve Şubelerinde çalışma ilkesi olarak benimsediği birlikte üretme, birlikte karar alma ve birlikte yönetme anlayışı ile meslektaşlarımızın genel kurulumuzda ortaya koyduğu eleştiri, öneri ve programlarla Şubemizin kurumsal çıtası daha da yükselmiştir. Yönetim Kurulumuz önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de üyelerimiz arasında hiçbir ayrım yapmadan tüm meslektaşlarımızı aynı duyarlılık ve sevgi ile kucaklayacaktır. dedi.

Yücesoy yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yaptıklarını ifade ederek;

"Şube Başkanı İbrahim YÜCESOY, Şube Başkan Vekili Mehmet Caner CAN, Şube Sekreteri Mehmet ÇAKMAK, Şube Saymanı İsmail OĞUZ, Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba KÖRÜKÇÜ, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Emrah DAYICIK, Yönetim Kurulu Üyesi Berat Barış BULDUM, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Tolga ÇOLAK, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Tahsin Güven MERZECİ, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Hüseyin ÖKTEM, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Naime PERİNÇEK, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Arda ALP, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Latife Gaye KULAKOĞLU, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Gökhan KARAPINARLI olarak belirlenmiştir." dedi

Yücesoy, "Bütün üyelerimizin hak ve çıkarları doğrultusunda her platformda gerekli çalışmaları yaparak ve meslek alanlarımıza giren konularda ülkemizin ve kentimizin sorunlarına çözüm üreterek, olumlu projelere destek olmaya devam ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Ülkemize, Kentimize mesleğimize yönelik öneri ve projeleri görüşerek hep birlikte, mesleğimiz açısından daha iyiyi gerçekleştirebilmenin azmi ve gayreti içerisinde olacağız. "dedi ve genel kurulda emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.